Sezónní specialita: Kapradí ocásky ;)

Čubrnim again! Ne, ne, ne – nevalim vas po ušach. Je to tak, právě vrcholí kraťoučká sezóna mladých výhonků kapradiny. Nikdy jsem to neviděl v akci, a nemám s tím absolutně žádnou zkušenost – a tak se Vás ptám: jíte ocásky?

Spoustu detailů o téhle jarní specialitě, která je chuťově i přípravou podobná chřestu, poskytuje stýček Gůgl (včetně obrázků). POZOR! Některé druhy jsou spojeny s obsahem karcinogenů, rakovinou žaludku a otravami z jídla.

Inu každá blbost něco stojí ;)

XI. Vinné trhy Čejkovice

Náš čtenář Bada přispěl do komentářů velmi čtivou a podrobnou reportáží z této vinařské akce. Díky moc! ;)

Reklama

Komentáře

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)