Multicooker a 15 receptů Zdeňka Pohlreicha — zimní partner blogu

Partner blogu

Co dělat v zimě jiného než dlouze a pomalu vařit? Zimní partner blogu  — Philips Multicooker se představuje s podporou a recepty na míru od šéfkuchaře Pohlreicha!

Vařit, dusit, péct — prostě cokoliv

Multicooker je nový kuchyňský pomocník od Philipsu, který si dal za cíl spojit všechny klíčové kuchyňské techniky do jednoho užitečného zařízení. Jádro tvoří nádoba, kterou se ohřívá na přesnou teplotu a způsobem podle zvoleného programu.

V Multicookeru zvládnete připravit skoro všechno na co si vzpomenete. Zvládá vaření ve vodě i na páře. Umí dlouze a pomalu dusit při nízké teplotě. Krátce péct, zapékat a zmáknete v něm upéct třeba i piškotové těsto. Stejně tak do spektra Multicookeru patří i speciální režim pro výrobu jogurtů a marmelád.

Teplotu a délku úpravy můžete nastavit v rozmezí 24 hodin, takže si jídlo můžete předpřipravit úplně bez dozoru a na přesný čas s tím, že si jej můžete delší dobu udržovat teplé. Čistí se jednoduše — postačí umýt vyjímatelný hrnec a je hotovo.

Video recepty Zdeňka Pohlreicha

Úplně nejlepší představu o používání a jeho možnost získáte, když se mrknete na šéfkuchaře Pohlreicha. Ten pro Multicooker připravil několik video receptů na ukázku a krom toho sepsal i 15 receptů on-line.

Ke zkouknutí je:

Zbytek najdete buď přímo na webu nebo v samostatné malé kuchařce (PDF). Vše pod taktovkou šéfkuchaře Pohlreicha!

Líbí? Vyhrajte ho!

Jeden Multicooker a další dvě hodnotné ceny od Philipsu samozřejmě dáváme i do placu. Mrkněte se na soutěž, která se tentokrát věnuje vašim oblíbeným receptům a fintám pro pomalé a bublavé vaření. Vedle Multicookeru můžete vyhrát odšťavňovač Philips HR1855 a úplně nový model mixéru Philips HR2105/00, který půjde na trh teprve v březnu.

Držím palce a těším se na vaše soutěžní tipy! :)

Reklama

Komentáře

Komentáře jsou uzavřeny.