Soutěž s VašeKuchyně.cz

Přítomnost partnera blogu, obchodu s domácími potřebami VašeKuchyně.cz, pro vás v druhé fázi pokračuje soutěží o ceny v hodnotě přes 10000,– Kč. Výhry jsou už teď vaše, stačí se o ně poprat v soutěži… ;)

Nejlepší zážitek na pánvi

Aby tentokrát měli šanci i ti méně kreativně nadaní, rozdělil jsem soutěž do dvou částí. V té první budete bojovat svým umem, v druhé za vás bude hrát štěstí.

1. část – kreativní

Pošlete recept (nejlépe s fotkou) nebo krátký text na téma „Můj nejlepší zážitek na pánvi“, ve kterém hraje hlavní roli kulinární zážitek. Může to být recept na vaše oblíbené asijské stir-fry, fotka a text o vaší nejstarší pánvi doma, zážitek s cestováním nebo s exotickou formou přípravy. Obsah je zcela na vás. Čím kreativnější, čtivější a zábavnější, tím lépe. Vyhrávají tři nejlepší!

Příspěvky posílejte na adresu info@cuketka.cz a vězte, že příspěvek může obsahovat maximálně dvě normostrany textu a dvě fotografie o souhrnné velikosti maximálně 1MB. Vybrané nejlepší příspěvky budou zveřejněny spolu s vyhlášením soutěže.

2. část – vědomostní

V této části soutěže vám bude stačit odpovědět na tři jednoduché otázky o pánvích GreenPan. Přičemž všechny odpovědi najdete na stránkách obchodu VašeKuchyně.cz. Vyhrává pět náhodných soutěžících, kteří odpoví správně.

Soutěžní formulář můžete vyplnit hned teď!

Nápovědu najdete tady

Ceny

Ceny jsou rozděleny podle části, které se zúčastníte. Pokud se zúčastníte kreativní i vědomostní, můžete zabodovat v obou! ;)

Ceny pro kreativní část – pánve GreenPan Stockholm

Pro ty, kteří odevzdají kreativní text, budou přichystány 3 ks pánve GreenPan Stockholm 32 cm v ceně 2240,– Kč. Pánev má nepřilnavý povrch Thermolon, tělo z vysoce kvalitního anodizovaného hliníku, je odolná vůči vysokým teplotám (až do 450°C) a je vyrobena z recyklovaných materiálů.

Ceny pro vědomostní část – mlýnky W. Bounds

Pro druhou část je připraveno 5 ks luxusních mlýnků W. Bounds „Carnivale Rainbow“ v hodnotě 1065,– Kč (za 1 ks). Akrylátové tělo a nastavitelný stupeň hrubosti mletí.

Pravidla

  • soutěžit budete moci od 24. června do 15. července
  • výsledky budou vyhlášeny 17. července
  • každý soutěžící se může zúčastnit první i druhé části, každé však pouze jednou
  • soutěžní příspěvky do první části soutěže zasílejte na adresu info@cuketka.cz
  • otázky do druhé části vyplňte do soutěžního formuláře
  • výherce první části soutěže určí pořadatel podle kvality příspěvku
  • výherce vědomostní soutěže bude vybrán podle pořadí správně vyplněného příspěvku náhodně (celkový počet správných odpovědí dělený počtem cen je n, vyhrává pak každá n-tá správná odpověď)
  • váš email slouží pouze jako kontakt v případě výhry, nebude nikdy zveřejněn ani použit pro jiné účely
  • pořadatel si vyhrazuje právo na vyřazení soutěžícího, pokud nastane podezření z manipulace soutěže

Ceny v tak vysoké hodnotě jsme tady na Cuketce určitě neměli, proto očekávám tuhý boj. Držím vám všem palce! ;)

Vyhlášení vítězů

V kreativní části se svými texty zvítězili soutěžící s emailem – marek.pavala@…, moriss8@… a Inka@… V části teoretické byli podle náhodného klíče vybráni účastníci – Lukáš Rychtář, Jindřich Kůřil, Nikola Slepičková Kasálková, Radka Wágnerová a Kateřina Nešporová.

Všem výhercům gratuluji! ;)

Reklama

Komentáře

Pěkný nápad na soutěž. Je vidět, že partnerství se serverem vasekuchyne.cz už nese ovoce :)
Teď jen zašátrat v paměti a vylovit nějaký ten zážitek s pánví :)

Episod s pánvemi by bylo, vesměs erotického charakteru!, ale pan C vyžaduje příběh, ve kterém hraje hlavní roli kulinární zážitek.

Aha, tady je vidět, jak je důležité formulovat přesně ;-)

také mi to asocijuje :-) jakési lízání pánve ..... no nic

na tu vedomostni cast snad ani nejsou vedomosti moc potreba :D

9: Z ČR se na to bohužel nepodíváme kvůlivá copyrightům. Šlo by to nějak popsat?

1R: ten poslední odkaz se dá přehrát celý. Pěkný mordýřský vaudeville…

JJ, ten poslední odkaz jde, děkuji. Fráze "he had it comin' " mi připoměla mou oblíbenou Cell Block Tango, ale tam žádné pánvičky nejsou, jediná kuchyňská scéna tam je porcování kuřete a naběhnutí na nůž. 10×.

V posledním odkazy docela zaujme „tančící záclona“ v pozadí. Mě se ale víc líbí verze s Ellou Fitzgerald, kde ona napodobuje karibský přízvuk.
Pro vás verboten!

Nechápu, proč já se na to v UK mohu dívat a vy v ČR ne. Naivně jsem si myslel, že Internet je pro každého (OK, s vyjímkami jako Severní Korea, Čína, atp.). Vždyť jsme (údajně!) jedna evropská rodina. :-((

14: Bohužel, ani některé zboží z amazon.co.uk mi domů nedorazí – knihy ano, ale třeba domácí potřeby nikoliv, před potvrzením objednávky vyjede upozornění, že dané značky mají Evropu rozdělenou aby mohly v některých částech kde je menší konkurence držet vyšší ceny a Amazon si je nechce rozházet (volný překlad). Holt si jsou stále některá zvířata rovnější. A co se týče poplatků za autorská práva, raději bych do to sem netahal, jinak bych se mohl snadno rozčílit a OSA diskuse by se pak mohla dostat z rovnovážné polohy. A navíc bych potom potřeboval zvracejícího smajlíka.

15: Pro poslani veci z USA existuje nekolik preposilacich sluzeb – treba shipito.com je docela fajn.O OSE ZLA se radeji nebudu rozepisovat :)

16: Já vím, že se to dá vyřešit, mě jen štve že to musím řešit a nejde to alespoň v rámci EU automaticky.

Nechci být šťoura, ale: Pane Profesore, už je čas! Že bude zvonit…:-))))

Výherci soutěže již byli obesláni emailem. Výherní příspěvky ze co nevidět objeví v sekci čtenářských zápisků :)

Ted jsem koukla na e-mail a co nevidim :-) Vyhrala jsem mlynek na pepr. Moc moc dekuju :-) Stesti ve hre nemam a takova vyhra mi udelala velkou radost. Diky, diky moc

jupííí, vyhrál jsem, budu mlít barevně pipř a soľ :)
jinak jsem to nevydržel a skočil si do Makra a už se mi doma směje nová Green pan Stockholm 28 cm za bratru 13 stováků, o stovku dražší jsem viděl na Václaváku v Poten kde měli (mají) výprodej

hugo: Gratulace :-)
Uz aby byl doma. Je krasnej :-)

Tady žádná Inka nebydlí, tady je jen jedna Lnka :-))), ale jinak mooooc děkuji porotě, že vybrala můj příspěveček! Sím, sím, každý den vyklepávám schránku, pravda na pánvičku je malá, ale nevíte kdy přijde bydlet? :-)

Adresy už jsem předal na P&P, bohužel ještě u dvou soutěžících chybí. Určitě se vám poptám, jaký je stav :)

Dekuji za odpoved. Radeji se ptam, protoze se muze stat ze listonoska necha nejaky balicek na schrankach a nerada bych prisla o tak krasnou vyhru :-)

Hezky den, predem se omlouvam za nedockavost :-) Ale chci se zeptat, jestli uz vite neco od P§P ohledne odeslani vyher ? Prozatim nic neprislo „radeji jsem se ptala i na poste“. Dekuji za odpoved :-)

ad 28. taky jsem nedočkavý a nic nepřichází, nejste sama, jak praví klasik: „nevěšte hlavu, jste v pořadí“

poptám se vám ještě jednou, myslím že ale kvůli dovoleným ještě nic neodešlo… prosím vydržte! ;)

tak už jsem pozjišťoval – zdržení je kvůli dovolené v P&P, na konci týdne jsou už všichni zpět, tak všechny ceny budou ihned rozeslány. už se mi taky ozvali zbývající opozdilci s adresami, takže je i seznam adres kompetní :)

děkuji za trpělivost! ceny budou určitě stát za to čekání navíc :)

Diky moc :-) Uz se tesim az to bude doma. Nedockavost je hold potvora :D

Tak trpelivost stale je, ale spise se zacinam bat aby to nakonec vubec prislo… :-( Preci jen po dovolene uz je a poslat par balicku snad neni takovy problem…

Moc mě to zpoždění mrzí :( popoháním tedy ještě jednou, zpracování a odeslání výher jsem už ale měl potvrzeno.

Ja chapu, ze vy za to nemuzete :-) Snad to tedy brzy dorazi, kdyz to mate potvrzene. Dekuji moc

A kdy budou zverejneny vitezne prispevky kreativni casti? :)

Yenn:

chtěl jsem počkat, až budou výherci spokojeně s cenou, no zatím to nevyšlo :) ale nebojte, všechno mám připraveno. jsou to tuším dva recepty a jeden vydařený vtípek :)

Pane Cé narozeniny mám 30. října a k pánvičce očekávám pořádný steak :-D.

Prave dorazilo PPL :-) Konecne je doma. Je krasny. Moc dekuji a jeste jednou se omlouvam za nedockavost. Kdyz to ale trvalo tak dlouhooo :D

Ty Blážo takovej balík! Myslela jsem, že vážně vybalím i nějaký ten kus bio krávy :-). Pánev je úžasná, velká a těžká a šedivá :-).
Děkuji moc!

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)