Nové diskuzní fórum

Poštovní schránka pana Cuketky se poslední dobou velice často plní dopisy od zdejších čtenářů, ve kterých posílají velice zajímavé tipy, postřehy nebo dokonce i své vlastní fotky skvěle vyvedených receptů. Vždycky mi přijde líto, že nejsou k dipozici i pro ostatní a tak jsem se rozhodl tady na cuketce zřídit dizkuzní fórum na adrese:

FORUM.CUKETKA.CZ

Toto fórum je ideální prostor pro vás, kteří se chcete s ostatními čtenáři o něco rychle podělit, ať už se jedná o recept nebo nějaký jiný postřeh. Vím, že tady mám pod články vlastní komentáře, ale ty někdy zapadají příliš rychle do hlubin cuketkova archivu a navíc pokud, chcete přijít s něším mimo téma, není to zrovna vhodné.

Nové diskuzní fórum je otevřeno pro cokoliv, klidně i mimo témata ze zdejších článků. Můžete tam vznášet všetečné dotazy, dávat si navzájem tipy a hlavně se chlubit se svými supermanskými dovednostmi a zkušenostmi :) Prozatím je fórum v ostrém testovacím provozu, takže nějaké ty mušky jistě objevíte. Vy se tím ale nechte zaleknouti a vtrhněte tam velkolepě!

Reklama

Komentáře

dobry napad, na takomto webe sa zide, snad sa tam casom nazbieraju nejake recepty a cudzie fotky

akurat to mas nejake rozhodene ked v jednej kategorii ma byt clanok ktory tam nie je a su tam pocty zobrazeni a naopak inde kde naozaj je nie su

coveče nevím pořádně co myslíš, já nic nevidím? teď je tam vlastně jen jeden příspěvek v kategoirii recepty (tam správně se zobrzauje 1) a u příspěvku se zobrazuje správně 50 zobrazení?

teda už takhle vás dva (gurmet&cuketka) člověk nestíhá číst a teď ještě fórum? Teda Cuketko to už v tý práci neudělám vůbec nic.))

ale nic, je to ok, pomylil som si stlpce a nevsimol si ze dole su len posledne pridane veci

btw. tak ako su tie texty teraz v poliach komentarov citatelne, ale ramceky zostali slabo viditelne, to uz nie je taka vada, mozno skor dizajnovy zamer ale beztak je lepsie ked clovek vidi kde ma kliknut

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)