Soutěž s Víno-klub.cz o Bobule!

Poslední týden prázdnin tady na blogu bude ve znamení soutěže s největší českou online vinotékou Víno-klub.cz! Doufám, že máte pořádnou žízeň, protože je pro vás připraveno víno v hodnotě 10 000 Kč! :)

Bobule, bobule, bobule…

Až do neděle si budete moct zahrát o deset krabic výběru BOBULE. Ten obsahuje nejprodávanější vína s jedním z nejvzácnějších přívlastků – výběrem z bobulí.

Jediné, co pro to musíte udělat, je vyplnit vinnou anketu na konci tohoto článku. Stačí si jen přečíst pravidla a odpovědět na šest krátkých otázek a jedna z krabic s Bobulemi může být vaše.

O žádné tvrdé vědomosti v této soutěži nejde. Pokud byste ale přeci jen něco pro své odpovědi hledali, najdete to vše přímo na stránkách Víno-klub.cz!

Vínoklub na Facebooku

A pokud by vám to bylo málo, mám pro vás ještě jeden tip, jak nějakou tu láhev vína vyhrát. Nabídka ale platí pouze, pokud jste na síti Facebook a pokud sledujete fanouškovskou stránku Víno-klub.cz přímo tam! Podrobnosti o této menší soutěži najdete tady… ;)

Pravidla

  • soutěžit budete moci od 25. do 30. srpna
  • výsledky budou vyhlášeny nejpozději 31. srpna
  • každý soutěžící se může zúčastnit soutěže pouze jednou
  • výherce soutěže bude vybrán podle čísla pořadí vyplněné ankety náhodně
  • soutěžící musí být starší 18 let
  • váš email slouží pouze jako kontakt v případě výhry, nebude nikdy zveřejněn ani použit pro jiné účely
  • pořadatel si vyhrazuje právo na vyřazení soutěžícího, pokud nastane podezření z manipulace soutěže

Soutěžní anketa

Odpovědi do soutěžní ankety vyplňte v následujícím formuláři. Platné jsou pouze úplně vyplněné odpovědi včetně jména a kontaktního e-mailu!

Děkujeme všem soutěžícím, anketa je již uzavřena!

Vítězové soutěže

Eva Skokánková, Jan Kraps, Petr Vyhlas, Mojmir Svoboda, Eva Ulrichová, Renata Dymáčková, Vladimíra Šajtarová, Novák Libor, Blanka Petržilková, Markéta Dostálková

Všem výhercům gratuluji! :) Víno-klub vám rozešle oznámení i instrukce k výhře.

Reklama

Komentáře

Komentáře jsou uzavřeny.