Výměna stráží

Dnes si prosím potlesk pro tohohle difitálního foto-starouška za jeho celoživotní výkon a špičkové nasazení při všech akcích pana Cuketky. Ano, je to tak – tahle nedostižná mašinka, ze které pocházejí všechny dosavadní fotky tady na cuketce, odchází na zasloužený odpočinek…

Křehkého staříka odteď nahradí ztepilý mladík s krásnou novou fazónou. Černé provedení, spousta tlačítek a ženielní cvakavý zvuk při focení – pan Cuketka se moc těší na spolupráci! ňekněte sami. Kdo jiný bude schopen vyhovět nárokům pana Cuketky při jeho nových (sportovních) dobrodružstvích???

;)

Reklama

Komentáře

Už jste absolvoval školení na používání tohoto strojku?Pozor bez vysoké školy neberou!Zdraví Hy

Neni to poznat, to je ta nova EOS 400D? Taky nad ni slintam :)
btw na strankach Canonu se lze registrovat a absolvovat kurz foceni … tedy ne ze by ho p. Cuketka potreboval :)
Nicmene – Dobre svetlo!

:))

jinak je to ten novej nástupce 350tky EOS 400D v US to marketujou pod mi sympatičtějším názvem Digital Rebel XTi ;) děkuju moc za ten tip na kurz, bohužel tam ale mají v podmínkách koupi v ČR a ten můj je ze Švýcarska (btw vyjde to tam i levněji), takže prt… já jsem se koukal na nějaké placené kurzy co pořádá idif.cz, zejména produktová a makrofotografie by se mi docela šikly. prozatím ale budu muset vystačit jen tak.

i tak ten přechod z kompaktu na DSLR je báječný. všeobecně lepší kresba a hlavně obrovská tolerance k horším světelným podmínkám (např. ve většině restaurací je pěkná tma), tak to jde poznat na první pohled…

Vyhodou DSLR je hlavne absolutni kontrola nad vznikem cele fotografie:) Ke kurzum IDIFU..koukal jsem na fotografa, ktery tuto „akci“ lektoruje (produktova fotografie) a zaroven na jeho osobni stranky – Zdeněk Kompert http://www.fotomator.cz a je to celkem des… Ale je mozne, ze se moc osobnim strankam nevenuje..

Prosel jsem se i jine varianty kurzu a tam uz byly reference na lektory uplne o necem jinem – spickove fotografie.. Tak nevim…

Nojo, foceni „potme“, pokud mozno bez blesku. To nemusi byt ani v hospode, staci doma vecer v byte. Zrcadlovka je prima vec, ale ta prace a kila + napadnost navic…

Taky premyslim o vymene a muj favorit je S6500fd od FujiFilmu (prip. F30, pokud zustanu u kompaktu) . Jejich snimace si poradi s vysokou citlivosti bez prilisneho sumu, skoro jako zrcadlovky. Tim skoro myslim, ze je to lepsi nez na pul cesty od kompaktu, a proto jim odpustim i xD karty.

Ale panu Cuketkovi k volbe gratuluju, on toho rebela urcite poradne protahne a my budeme jen profitovat, kdyz uz muzeme ochutnavat jen ocima.

Výborná koupě pane Cuketko, 400D je můj tajný favorit hned od jeho představení. Pokud vše dobře půjde tak si ho k vánocům taky koupím ;)

To je opravdu kvalitní fotoaparát, bohužel já jako student mám levnější zrcadlovku – Nikon D50, myslím, že taky jde, ale Canon je Canon :-D.
Přeju panu Cuketkovi s novou zrcadlovkou spoustu šťavnatých fotografií.

Casem kazdy zjisti, ze znacka je v teto kategorii DSLR ve finale to nejmene dulezite. Fotku dela 1) Fotograf 2) Svetlo 3) Objektiv..

No, tak to jsem v loji! Já jsem si minulý týden donesl z opravy svůj stařičký Sony Cybershot P-10 (výměna vadného CCD chipu) – a to jsem se už už rozkoukával po něčem novém, zrcadlovkovém, digitálním, dokonce také eosím :-)
To o tom Švýcarsku jsi ale neměl psát. Teď mám brouka v hlavě, budu tam trávit totiž půlku prosince… a předvánoční nákupy lákají. No nic, musím se krotit. Gruyére čeká!

kurzy na IDIFU nebraaaaat, absolovovala jsem je a jsou to vyhozene prachy….. momentalne koukam taky po nejakych , ale ty reference nejak vaznou….. snad jen photolife mne zaujal, ale jsou tam zaujati proti digitalum, tak nevim….

Andry:

děkuji za echo A, nakonec jsem to rozhodl tak, že se asi budu do smrti samoučit. je to větší sranda. na všechno si přijít sám… (a ty tisíce nepoužitelných snímů, luvelaj ;))

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)