Nezmokli jsme, už jsme tu…

Určitě jste si všimli předlouhého výpadku v hyperaktivitě pana Cuketky, který na to na pár dní hodil bobek (zelený) a odfičel se na pár dní poflakovat do stále ještě dvacetistupňového Španělska. Nebojte, nepřijdete zkrátka – přinesl jsem obrázky napěchovaný fotoaparát a tři igelitky pochutin! Vypadá to, že si tady uděláme několik španělských dní, kdy vám budu servírovat:

  • fotoreportáž z ochutnávaček a z nákupů
  • ochutnávka tří špičkových olivových olejů
  • ochutnávka typických španělských uzenin (celá jedna igelitka!), sýra a dalších
  • recepty na tapas z mé domácí dílničky

Křišťálová Lupa 2006!

V době mé nepřítomnosti proběhlo i slavnostní vyhlášení cen Křišťálová Lupa 2006, ve kterém jsem v kategorii Blog obsadil stříbrnou příčku. Děkuji moc všem čtenářům, kteří pro malého pana Cuketku hlasovali! DĚKUJI!!! ;)

Reklama

Komentáře

Ha ha, a ja myslela, ze se pan Cuketka bud ztratil, nebo bujare zapijel 2. misto……

Připojuji se ke gratulacim, ono ale to druhé místo je zcela zasloužené, docela by mě zajímalo kolik mohlo chycbět na ostraváka. Mno co, příští rok už to vyjde ;)

Milan Kryl + norien:

dekuji. no vzhledem k desetinasobne navstevnosti, budu mit cely pristi rok co dohanet :) neni nad motivaci soutezenim!

Sim:

hahah :) recepis nebude, ale fuet i chorizo jsem privezl! tak alespon fotoochutnavka + neco malo ze zboziznalstvi o tech produktech urcite bude…

i ja se pripojuju ke gratulaci… at se v pristim roce dari jeste vic :)

no nemam to doma ako vyskusat, ale recept na chorizo (aspon na to, co sa da kupit v Delvite) musi byt lahky.
je v tom najemno namlete a dalej nahrubo nasekane bravcove maso (asi pliecko a stehno). vidis tam papriku a chutou citis sol a vino (alebo nejaky ocot? asi vino). troska cesnaku by to vylepsila a si hotovy.
skusim nieco vygooglit lenze co s tym potom? nemas doma mlyncek na maso? ja zozeniem creva. a vyudit by sme to asi museli nejako podomacky, v kybli na bukovom dreve :-)

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)