Týdny italské kuchyně v dANico

Čerstvý výpad pana Cuketky! Zpět v Praze, v centru, v jedné z „lepších“ italských restaurací, která je členem Asociace italských restaurací – ARIT (Doporučuji celé stránky ARITu prozkoumat!). Tentokrát jsme vyzkoušeli degustační menu v rámci týdnů italské regionální kuchyně, které vám doporučuji alespoň očkem prozkoumat. Je to moc pěkná myšlenka a myslím, že něco podobného by prospělo skoro všem oblastem v naší gastronomii. :) Všechny zúčastněné podniky jsou v Praze a všechny spadají do vyšších cenových skupin, takže mi to přišlo jako dobré téma pro praktickou ukázku.

Jak to vypadá naživo, čtěte zde – Týdny italské kuchyně a dANico Restaurant & Wine Bar.

Byli jste na některé z akcí ARIT? Která z členských restaurací je podle vás nejlepší? Líbí se vám ta myšlenka? A co dANico, taky vám přijde, jako ne zrovna nic moc?

Reklama

Komentáře

No, recenze slušná – ale možná by pan Cuketka mohl šetřit žurnalistickými klišé a snažit se hledat hezčí slova než „očůrávání“ a „snobárna“. Ale mořský vlk – prosím vždy s MALÝM „m“! Čeština opravdu není angličtina…:))

G:

na tom očůrávání trvám. už pěkně dlouho jsem tohle slovo nikde neviděl a myslím si, že patří do českého „kulturně-vychcaného“ dědictví. snobárna podobně. většina recenzí podniků v Česku je buď nedobře skryté PR nebo právě ta snobárna. klišé vidím jinde – v notorickém okecávání.

za pravopisnou chybku se omlouvám, unikla (mrcha) nejen panu C.!

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)