Zpět ze severovýchodu!

Doufám, že jste se nenechali zmást krátkou pauzou. Pan Cuketka se totiž ve Finsku otáčel jako supermlsný pumprlik! Helsinky byly sice skoro celou dobu nepříjemně upršené a zamračené, přesto vydaly fantastické poklady. Vydržte pár dní, než všechny ty mňamky zpracuji, nebudete litovat. Finsko je úžasné a pan Cé je zcela očarován! ;)

P.s.: Ty malinkaté černé tečky na fotce nejsou ropáci, ale zababeluchaní rybáři číhající na své úlovky na zamrzlém moři. V ledu mají šikovně vyvrtané díry, v těch dírách nastražené srandovní miniudice, všichni na skládací židličce sedíce, vodku popíjejíce, na zajíce nestřílejíce.

Reklama

Komentáře

už dávno není jen specialitou severských národů či ruské zimy, již několik let se tak chytá na některých soukromých vodách i u nás (tedy pokud je ZIMA).
P.S.: A na sfinské zážitky se velmi těším.

no jejej :)

mám v soukromém archivu fotografie velice srandovních minichatiček, ba dokonce i jenom malých boudiček, ve kterých lapají ryby kanaďani. budky mají dole lyžiny, uvnitř díru v podlaze, držák vlasců a nějaké topidlo. samozřejmostí je plynulé pochlastávání uvnitř budky nehledě na to, jestli berou, nebo neberou :)

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)