Rajče

Pěstitelská stanice Cuketka tímto ohlašuje nález prvního plodu. Každou chvíli čekám nálet baculatých paragánů nejasné národnosti se žlutými padáky. Ze semínka! ;) Jaký terroir má můj balkon? Kristalon?

Reklama

Komentáře

J.H.:

ať žijí!

matesola:

moc né, ale jsou domácí (čili výplodky zdegenerovaného měšťáka pučící v nerozbitném duu samozalévacích truhel z hnědého plastu)

zkrátka summer fun ;)))

Chacha! Tak mě naštvalo, že já mám zatim jenom kvítečky (taky ze semínek), že jsem to šla s baterkou detailně ohledat a ejhle! Taky máme první mimirajčátko, ooh lala! To si musim hned dát jedno mojitečko!

Popelka:

tak teď jste mě hóóóó´dně rozesmála :)))) s baterkou!!!! abych vás navnadil… teď už čítá má dvoutruhlíková kolonie na tři tucty kouliček!!! :)) a fičí to čím dál rychleji :))

Tři tucty?!?!?!?!?! No, tak to by mě teda zajímalo, čim to zalejváte… (že by ten Kristalonek?:-)) Já mám totiž zatim pouhé dva ks (ale BIO :-)))) ), béééééééé. Ale přeju Vám to… ;-)! Vaše stránky se mi totiž moooc líbí.

Jestli si za kazde rajcatko doprejete jedno mojitecko, nechcel bych videt jak to vypada v dobe sklizne ;)

No, včera jsem si při pohledu za okno řikala, že to asi zredukuju na 1:10 (tedy mojito:rajčata, hihihihi). A dělám si ho do malý sklenice ;)!

Popelka:

nne zatím taky držím BIO a plánuji to tak nechat až do konce. tedy pokud se dá o kupném zahradcnickém substrátu hovořit jako o BIO (myslím že ne…)

rushid:

neskutečně ftipná představa. kutálející se zahradnice leží čelem zabořeným v truhlíku na balkóně svírajíc v pěstičce polorozlirou sklenici na mojito :)))

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)