Obří úlovky v anketě pro Čerstvéryby.cz

Partner blogu
titulni

Dlouho jsme tu neměli soutěž v režii partnera, a tak jsem Čerstvéryby.cz ukecal na takovou malou rybí neplechu…

No, malou. Až uvidíte ceny, řeknete sami! ;) Soutěžit můžete od 21. června do 9. července vyplněním ankety, která by měla partnerovi pomoci vylepšit svoje služby na českém trhu. Anketu stačí řádně vyplnit, zanechat kontaktní údaje a už za tři týdny číhat, jestli se na vás usmálo štěstí.

Ceny?

O co se soutěží, asi nebylo jednoduché uhádnout. Ve hře jsou tři nádherné kousky čerstvých ryb a jedné mořské potvory vcelku. Jukněte sami – čeká na vás:

  • Halibut atlantický (celý, 7–10 kg, cca 5500 Kč)
  • Humr americký (živý, 4–5 kg, cca 4000 Kč)
  • Candát (celý, 5–6 kg, cca 4000 Kč)

A pozor – výhru vám Čerstvéryby.cz dovezou kamkoliv v České republice!

Anketa

Pro vyplnění si rozklikněte formulář s otázkami. Stačí jej celý vyplnit a odeslat.

Pravidla

  • soutěžit budete moci od 21. června do 9. července 2010
  • výsledky budou vyhlášeny nejpozději 12. července 2010
  • každý soutěžící se může zúčastnit soutěže pouze jednou
  • výherce soutěže bude vybrán podle čísla pořadí vyplněné ankety náhodně
  • soutěžící musí být starší 18 let
  • váš e-mail slouží pouze jako kontakt v případě výhry, nebude nikdy zveřejněn ani použit pro jiné účely
  • pořadatel si vyhrazuje právo na vyřazení soutěžícího, pokud nastane podezření z manipulace soutěže

Zadaní znáte, odkaz na anketu taky, teď už jen zbývá, abyste si do komentářů zafantazírovali, co byste s takovým úlovkem doma dělali! ;)

Reklama

Komentáře

Teda tomu říkám soutěž, i popasovat se s případnou výhrou by byla výzva. Ale myslím, že bych to s pomocí kamarádů nějak zvládnul (-:

Kytko, souhlasím, co budu dělat v případě výhry? A před námi horké léto, kdy se kamarádi rozprchnou.

Pokušení je nad moje síly, i přes agresivní pojetí pravopisu v anketě jsem vyplnil a odeslal :o)))) Nechci pořadatele ovlivňovat, ale v případě výhry rád zveřejním vlastní doporučení vín k humrovi a candátu (candátovi???), samozřejmě jen na základě zkušenosti :o)

Alice-G: však ono se kdyžtak řešení najde (-: myslím, že sehnat kamarády na takovou lahůdku by nebyl problém kdykoliv.

Sklenička:

koukám, že to nezaujalo jenom tebe ;) už jsem to vyspravil a druhá stovka odpovídajících to bude mít v cajku (ale sušší a bez vidličky ;))

Pokud jde o problém s konzumací případné výhry, zas takový problém bych v tom neviděl. Datum dodání výhry si budou moct výherci určit, kdy se jim to bude hodit. A vybrání případné výhry není nijak časově omezeno. Stačí si pak dohodnout nějakou tu vhodnou akci s dostatečným množstvím přátel a rybku vám objednáme a doveze :)

Anketě jsem samozřejmě neodolala :) Ale co bych tedy dělala s případnou výhrou fakt nevím :)))) Candáta a halibuta v podobě rybích orgií pro tlupu kamarádů si umím v nějakém tom divočejším snu představit. Ale humr?? Vzít do ruky takovou ŽIVOU příšeru a ještě ji pak ZAŽIVA hodit do vroucí vody a slyšet, jak klepetama zoufale škrabe o poklici… viděla jsem to v Julia a Julie, ufff, to jako neee

Ještě k té anketě – nedovolilo mi to odeslat bez vyplnění města, kam by se mi hodil dovoz ryb. Jakožto Pražce mi naprosto stačí současný rozsah a žádné další město nepotřebuju (jsem potfora sobecká :P ), tohle políčko by nemělo být povinné k vyplnění.

No, anketu jsem vyplnila, ale moc šancí tomu nedávám, jsem mimo oblast rozvozu (a to o hodně), uvidíme, naděje umírá poslední.

Aida:
Proč tomu nedáváte moc šancí kvůli oblasti závozu? Pokud by jste byla jedním ze tří štastlivců, rybku vám dovezeme, ikdyby jste bydlela na samotné hranici se Slovenskem :) Jinak pokud jde o tu oblast závozu, právě tento dotazník mi hodně pomůže právě v hledání partnerů v konkrétních městech. Ale samozřejmě odpovědi budou pro mne užitečné ne jen v tomto směru :)

Tak jsem taky podlehla a jsem na tom jako kami – děsila bych se humra, shodně se mi vybavila scéna z Julia a Julie!

Kami: S humrem je náhodou sranda. Je teda fakt, že jsem jen koukala a většinu času měla přikryté oči:))

Taky se těším, třeba vyhraju! S konzumací žádný problém nemám, na takovou akci lidi seženu za půl hodiny 8)))

Humra se nedeste. Pokud se vam prici hodit ho ziveho do varici vody, tak staci probodnout mozek mezi ocima nozem a hned ho usmrtite.
Stejne mi pripada, ze je to jeste na dalsich alespon 20–30 let, nez takove dary more budeme prijimat (alespon trochu) normalne, s chuti pozrivat a nebude se o nich v hruze psat jako o priserach a potvorach, kterych se bojime vubec dotknout.
To tady jsou pritom nazory od foodies, no potes Buh zbytek vseobecne populace!:))

Ej, tak jsem to taky zkusila vyplnit:)
Neměla bych problém ani s humrem :). Nějakých pár potfor (krabů) jsem vlastnoručně na Aljašce do té vařící vody naházela… (jináč továrna na ryby byl šílenej zážitek)

Tak jsem taky podlehla a teď mi nezbývá než doufat, že štěstí se unaví a jednou sedne i na vola :-) Humra jsem ještě nejedla a moc ráda bych to změnila, tak třeba … tfuj, tfuj, tfuj :-)

Tak jsem neodolala a vyplnila. Ale v případě výhry, teda nevím, nevím – asi bych musela sezvat většinu příbuzenstva :) Ten humr mě děsí taky, snad se mi teď o něm nebude zdát.

jak to vaše zděšení vidím :) myslím, že pan Lešetický bude muset dodat odbornou radu, technickou i psychickou podporu v ceně!!:)

Ještě nevím, zda vyplním. Sice mě láká „přívoz“ až k nám na polsko-slovenské pomezí, ale vyhrát humra, tak se asi odstěhuji ještě pár kilometrů na východ k Čadci. Jako sálová sestra mám slabý žaludek:-)

Koukám, že to chtělo ještě otázku „Vadilo by vám vyhrát humra?“ A druhou cenu losovat jenom z těch, kdo odpovědí ne (-: Aspoň bych měl větší šanci.

Mě humr neděsí, půlku pošlete Kytkovi a druhou půlku mě :-)
Dlouho jsem se po přečtení komentářů tak pěkně nezasmála :-)

Mě ten humr sice děsí (a ty další 2 ceny by byly taky bojovka), ale kdybych ho nějakou čirou náhodou vyhrála (obvykle nic nevyhraju, mamka taktéž – a když už jo, tak ceny typu 10kg máku), tak bych ale rozhodně nikomu nedarovala a ani neprodala, byla by to sice velká výzva, ale já jsem šikovná. Jen teda nevím, jestli by mě manžel nevyhodil i s touto potvorou z bytu ;), neboť ryby a jiné vodní zvířectvo nejí, ba si je přímo oškliví. A nejspíš na to navíc nemám ani dostatečně velký hrnec … ale myslím, že za cenu podílení se na konzumaci by se mě někdo z příbuzných a známých určitě ujal :)))

Hrnec na humra mám. Hned bych se ním poprala! ;-) Ale takový candát…hm, velmi chutná rybka!

20: Mně by vůbec nevadilo vyhrát humra! V krajním případě jsem ochotna podělit se s aidou včetně návrhu logistiky typu „na půl cesty“ 8)))

Nuže, já to taky vyplnila. Velikost výhry není problém:-) jediný problém je to, že si teď vzpomínám akorát na dvě výhry – kdysi čestné uznání v recitační soutěži Pražské vajíčko a minulý týden druhý nanuk Míša zdarma(ó díky ti, dřivko štěstí.). V soutěžích zjevně nevynikám…

No myslím že o humra se obávat nemusíme,pokud si na něj případný výherce netroufne, tak pan cuketka se ho případně určitě bez rozpaků ujme ;)

Pro jemnocitné povahy, které zde popisují vaření humra v americkém akčním filmu :
Sežeňte si časopis Koktejl č.10/2003.
Je tam reportáž z čínské tržnice.

Renato, beru Tě za slovo. ;-) Teď jen ještě mít trochu štěstí…

Vyplněno. Takovou příležitost si ujít nenechám. Co kdyby náhodou ;-)
S úlovkem bych si určitě v pohodě poradila. Měla bych tím také dostatek kvalitního materiálu na další mořskou kuchařku!
A o strávníky by také nouze nebyla.

Taky vyplněno. Bali, kdybych náhodou vyhrála, tak se podělíme. A Pivli bychom taky přibraly, ta by dodala hrnec na humra. Nebo bychom nechaly doručit výhru na jednu známou adresu do jižních Čech (kdyby tam nebyli proti) a sešly bychom se tam všechny.

Mňam humr, jedla jsem ho teda jen jednou jedinkrát, ale byl to nezapomenutelný zážitek a klidně bych ho do té vařící vody hodila :-) Kdysi dávno jsme se s manželem toulali po Kanadě a někde myslím na Prince Edward Island jsme si dali čerstvého humříka, porci za neuvěřitelných 7 kanadských dolarů. Z místních to tam nikdo nejedl, protože jak nám bylo vysvětleno, raději je loví a prodávají a na to, aby si je dávali v restauraci, to bylo hodně drahé jídlo. Nám Středoevropanům to přitom přišlo jako neuvěřitelná láce.

A ohledně výher – zrovna včera jsem na jednom webu vyhrála přípravek na potlačení chuti k jídlu :-D Taky praktická výhra

Miluju ryby a všechny mořské potvory!!! Akorát ty ceny a kolikrát kvalita jsou většinou problém.

Výsledky losování jsou nám již známy a aby ta nedočkavost nebyla tak veliká trošku to napětí ulevíme, ale aby to zas nebylo tak jednoduché a rychlé a trošku vás ještě potrápili, v tuto chvíli vyhlásíme cenu třetí. Candáta kuchaného cca 5–6kg. A tím šťastlivcem, jenž se bude moct na tuto báječnou rybku těšit je Helena O. ze Senohrab se svým pořadovým číslem 381. Tímto srdečně blahopřejeme k výhře :)

Další cenou je tolik oblíbený a diskutovaný Monster Lobster :) Humr americký živý cca 4–5kg. A jeho štastným výhercem se stává Jan Kovanic z Prahy se svým pořadovým číslem 640. Samozřejmě i zde je naše upřímná gratulace k výhře :)

A famfára nakonec, hlavní první cenu, kterou je 7–10kg velký halibut atlantický, vyhrává se svým pořadovým číslem 135. A.Trägerová z Prahy :) Velká gratulace k výhře. Ještě jednou gratuluji všem výhercům k vyhrám a všem ostatním děkujeme za účast v anketě, která nám určitě pomůže zlepšit naše služby ve všech směrech.

A máme to tu ;) Díky pana Lešetickému. Výherce obešleme e-mailem. Doufám, že přijde i na nějaké vtipně zděšené komentáře ;))

Jj, máte to mít 8))) Příště budeme hlasovat později a kašleme na aliance 8))) Gratulace výhercům – a očekáváme reportáže ze zpracování a konzumace! Užijte si to!

Jupíííí, vyhrála jsem candáta. Nic vtipného mě nenapadá, ale radost mám obrovskou. V srpnu máme mít společnou oslavu 156. narozenin. Báječná příležitost pro candáta. Díky p. Cuketkovi a zejména p. Lešetickému. Jupííí.

Gratuluji výhercům! Pro mě bude výhra, když se rozvoz rybek přiblíží blíže ku Prostějovu!!!

To Haf:
Věřím, že i vy se své výhry dočkáte. Momentálně se rozšíření oblasti pozastavilo kvůli náročným přípravám na francouzské trhy, které už klepají na dveře (možná spíš bušejí :D). Ale poté se budu dále soustředit na vyhledávání dalších partnerů i v dalších městech :)

45: Výsledky ankety by mě taktéž zajímaly; že jsem nic nevyhrála (ani v alianci s Renatou) mi nevadí. Jen – jakto, že vyhráli jen ti, kteří jsou v dosahu rozvozu? ;-) Viz. příspěvek č. 8 nahoře.

46: nevyhrály jsme, ačkoliv jsme inzerovaly alianci, tudíž i rozvozovou dostupnost – jako jiní.
Asi zafungovala papouščice Lórinka, která tahala z košíčku účastníky ankety 8))) Pamatujete si ty Večerníčky, kdy Lórinka tahala obálky? Už je to dávno…
Pro pana Leš. a Cuk. – prosím, neosvětlujte nám, že výherce zvolil počítač. Mně se mnohem víc líbí Lórinka 8)))

ad výsledky – anketa bude určitě zajímavá, samotného mě zajímá. nechám na panu Lešetickém, co vybere ke zveřejnění ;)

ještě pro zajímavost k městům – statistika, odkud chodíte na cuketku (nebude asi stejné jako v anketě):

top 5 měst: praha 52%, brno 10%, ostrava 3,5%, plzeň 2,5%, olmík 1,5%

Pokud jde o statistiku. Celkem se zúčastnilo ankety 834 lidí. A proč vyhráli lidé v dosahu závozu (ikdyž to není pravda, Senohraby do oblasti nespadají) Ještě nemám kompletní statistiky ankety, ale myslím že se trefím docela přesně když řeknu, že anketu vyplnilo cca 40% pražáků a zbylích 60% byla celá republika. Takže pak není nemožné trefit ze tří lidí 2 pražáky když jich bylo v anketě takové množství :) Jinak přiští týden po trzích dodělám kompletně statistiky ankety a zveřejním je zde :) Budou to určitě zajímavé informace :)

47: V tomto případě to asi nebyla Lórinka, ale podobná věštecká chobotnice, co předpovídala (úspěšně!) výsledky zápasů na nedávném Mistrovství světa ve fotbale.

51: pozor, věštecká chobotnice je imho chybný překlad nějakého novináře, kterou ostatní převzali. Věštící by podle mě bylo vzhledem k tomu, že nejde o objekt používaný k věštbě (např. věštecká koule), ale o zvíře, které samo věští, vhodnější.

Kytko, dík. Souhlasím. Jde o můj chybný překlad do češtiny. Zde to byl Mystic Octopus.
Prý ho část Němců (Němci mistrovství nevyhráli) chtěla vidět na talíři usmaženého.

Jak jsem slíbil, tak také plním. Omlouvám se za zdržení, ale mám teď plno práce. Uvedu zde výsledky vybraných otázek z ankety :)

  1. Když nakupujete rybu, tak nejčastěji vybíráte:
  1. zásadně čerstvou 469 hlasů 56%
  2. klidně mraženou, čerstvé jsou moc drahé 367 hlasů 44%
  3. nejím ryby 0 hlasů 0%

Zde mne překvapilo, že všichni jedí ryby ikdyž třeba mražené :)

  1. Jak byste hodnotili dostupnost čerstvých ryb v ČR?
  1. myslím, že není problém se sehnat čerstvou dobrou rybu 152 hlasů 18%
  2. je to trochu problém, ale když člověk chce, tak rybu sežene 576 hlasů 69%
  3. je to strašný problém, chtělo by to změnu k lepšímu 108 hlasů 13%
  1. Které informace o rybě při koupi vás nejvíce zajímají?
  1. země původu 353 hlasů 42%
  2. zda je ryba z chovu nebo volného prostředí 351 hlasů 42%
  3. cena 518 hlasů 62%

4)Pokud máte ryby rádi, co vám brání v případné častější a pravidelné konzumaci?

  1. ceny ryby nejsou zrovna nejlevnější 329 hlasů 39%
  2. lepší dostupnost 299 hlasů 36%
  3. nic mi v tom nebrání, ryby mám pravidelně na jídelníčku 154 hlasů 18%
  1. Dáváte přednost rybám:
  1. z volného přirozného prostředí i přes vyšší cenu 265 hlasů 32%
  2. rybám chovaným v zajetí, kde je cena přijatelnější 142 hlasů 17%
  3. je mi to fuk, hlavně že bude dobrá 429 hlasů 51%
  1. Budete-li si muset vybrat mezi rybou mořskou a sladkovodní, které dáte přednost?
  1. naší české sladkovodní 337 hlasů 40%
  2. mořské 499 hlasů 60%
  1. Uvítali byste v nabídce našeho eshopu pomůcky na zpracování a servírování ryb a mořských plodů (filetovací nože, nože na ústřice, nůžky na ryby, vidličky na humry,škrabky na ryby atd)?
  1. ano 597 hlasů 71%
  2. ne 239 hlasů 29%
  1. Využili byste možnosti zakoupení dárkového poukazu na nákup ryb např.pro své přátele ?
  1. ano 477 hlasů 57%
  2. ne 359 hlasů 43%
  1. Jak často jíte ryby nebo mořské plody?
  1. jednou za měsíc a méně 113 hlasů 14%
  2. dvakrát do měsíce 397 hlasů 47%
  3. každý týden 294 hlasů 35%
  4. dvakrát týdně a více 32 hlasů 4%

Během desetileté praxe s prodejem čerstvých, sleduji jejich čím dál větší oblibu. A tyto výsledky to jen potvrzují. Třeba to nebude dlouho trvat a někdy v budoucnu doženeme Francii s jejich průměrnou spotřebou ryb na člověka za rok :)

  1. Uvítali byste častěji na webu Cuketka.cz recepty a tipy na přípravu ryb viz.(Vytuněno,Vyplázněte si)
  1. ano, líbilo se mi to, ale zatím jsem nezkusil 652 hlasů 78%
  2. ano, líbilo se mi to a už jsem některé vyzkoušel 127 hlasů 15%
  3. moc mě to nezajímá 57 hlasů 7%

Celé ankety se v řádném časovém termínu zůčastnilo 834 čtenářů. S opozdilci jich byl celkem 836 :)
V tuto chvíli ještě vyhodnocuji top 3 nejoblíbenější ryby, jenž byli též mezi otázkami. Bohužel, zde se musí každá konkrétní rybka počítat ručně a je to velmi pracné. Ale jen co se samozřejmě dopočítám konkrétních čísílek, i tuto statistiku zde zveřejním :)

Překvapil vás některý z výsledků ankety? Jak by řekl pan Cuketka, šup sem s ním :)

Jsou BRUTALNE drazi!! Dasa morskeho jsem mel moznost sehnat za 430 Kc/kg, kuchanou chobotnici jsem zhruba pred dvema mesici koupil za 130 Kc/kg, kuchaneho lososa bez hlavy bezne kupuji kolem 70ti Kc, posledne se mne povedlo sehnat za cca 65 Kc i zraloka.

To Ondra:
Dobrý den vám přeji. Je vidět, že jste skutečný odborník. Vámi uváděné ceny jsou velmi zajímavé. Předpokládám, že za tyto ceny jste kupoval ryby v mraženém stavu. Nebo mi chcete tvrdit, že ten losos za 70kč/kg byl skutečně čerstvý, že by jste ho neváhal konzumovat v sashimi uprávě? Zavolejte si do velkoobchodu jako jsou CIPA, NOWACO,MAKRO a zeptejte se na ceny ryb jenž jste tu vyjmenoval, pak někoho napadejte že má ceny předražené. Ano máme ceny vyšší než tyto zmiňované velkoobchody, ale ani tyto velkoobchody se nebudou zdaleka přibližovat vašim cenám. Například celého lososa ani u jednoho z velkoobchodů neseženete pod 200kč s dph za jeden kilogram :) A pokud, jste skutečně nakoupil ryby čerstvé za tyto ceny, dejte mi prosím kontakt na daného prodejce, rád si u něj také nějakou rybičku na ochutnání koupím :) Přeji vám hezký den.

v úterý jsem si přinesla z obchodu čerstvou tresku a podnítilo mě to k tomu, udělat svou první objednávku u Čerstvých ryb. Mám ale několik dotazů – když jsem hledala úpravy sledě, kterého jsem si objednala, narazila jsem na varování před pokrmy z surového nebo marinovaného sledě, kvůli tzn. „sledímu červovi“ Nevíte jestli je z Čerstvých ryb zajištěna nějaká kontrola a pokud ne, jestli jsou konkrétně sledi, alespoň šokově zmraženi? plánovala jsem si na zítřek gravad silk(a) a nechci jej zmražovat…

↪ 59 suanka: Jestli to je na zítřek, tak bych neváhal a zavolal panu Lešetickému z Čerstvých ryb, on to bude vědět nejlíp.

↪ 59 suanka: Když tak si ty sledě dejte preventivně zmrazit sama, tak 5–7 dní by mělo stačit, marinování opravdu nepomůže. Jinak – gůglujte Anisakis simplex, to je ono.

tak panu Lešetínskému jsem volala, ale nedovolala se. Před chvílí mi zavolal s tím, že je zásilka na cestě. Uklidnil mě, že sledě procházejí veterinární kontrolou, on sám si je tak připravuje. Udivilo mě, jak hezky a dlouho si se mnou povídal, docela nezvyk :)
Aido, díky za tip, na zítřek to asi risknu a zbytek bych tak jako tak zmrazila.

Komentáře jsou uzavřeny.