Servisní hlášení

Dnes jsem spustili drobné vylepšení v komentářích. Mělo by vám usnadnit pohyb po diskuzi, i když se rozleze na desítky příspěvků. Nově vidíte u komentářů, na které někdo reagoval, odkazy s čísly navazujících odpovědí — vypadá to takhle.

V debatě se tak můžete snadno orientovat a hned vidíte, kdo s kým, co a jak. Vše samozřejmě za předpokladu, že používáte automatickou odpověď přes chytrou šipku (v růžku každého komentáře). Konec servisního hlášení. Na hypno—ubrusu usilovně pracujeme… ;)

Reklama

Komentáře

Malý dotaz – co „hoďky“, ty už zmizely? Ty mi pijou krev víc než celý ten strašný ubrus.

Abyste si nemysleli, že ubrus nemá žádné fanoušky, tak mi se líbí. :) Ale asi o něj brzy přijdu, co?

↪ 3 Jana: ↪ 1 David: no máme před sebou evidentně rébus, ale nebojte, myslím, že jsme to nakonec rozkousli. ubrus rušit nebudeme, pohodlí očím zajistíme ;)

Ja sem si na ten ubrus uplne zvykla … jakoby tu nikdy nebylo nic jineho :)

Ubrus nechat!!! A přidat konečně něco do O cuketce :)

Ano, neberte nam ubrus!:-) A jeste by bylo super, kdyby byly zase nekde pohromade vsechny Vase recepty. Nebo jenom neumim hledat a nekde tu porhomade jsou?

Ubrus nechaaaaaaat!!!! Stránky jsou moc pěkné…!

Ubrus rozhodně nechat, je to správný retro úlet…

↪ 2 aida:

↪ 15 Jana: Se změnou podoby páně Cuketkova webu přišly bohužel ruku v ruce „hoďka“ s tím příšerným ubrusem. Nedá se to číst, nedá se na to koukat, dodnes mi obojí silně pije krev. Nejsem jediná, komu se to hrubě nelíbilo a kdo si na to nezvykl, ale zatím zůstává při starém. Škoda.
Upřímně řečeno, nelíbí se mi ani nová podoba webu. Ale to jenom tak na okraj, nemíním zde na toto téma spouštět další diskusi.

↪ 16 Helli: Mám ten ubrus vypnutý, návod jak na to byl v té minulé diskusi o psychedelickém ubrusu. Takže mi už ubrus vůbec nevadí, neb ho nevidím, mám jednolitou bleděmodrou a kouká se na to úplně dobře. Tak si ho taky můžete vypnout, ať dáte odpočinout očím :)

hoďku jsem dlouhou dobu v překladovém souboru fóra nemohl najít, ale vypadá to, že jsem ji už odlovil ;) bude to chvíli trvat, než se změna, projeví, takže prosím trpělivost.

omlouvám se za hloupý dotaz, ale co je to ta „hoďka“?

jinak hlasuji všema dvaceti za zachování ubrusu (takový měla babička a je to pro mě milá připomínka dětství a její skvělé kuchyně) ;-)

Bohužel „podkladový“ ubrus ve mně vůbec nevyvolává pocit chuti na cokoli. Působí studeně. Chápu, že původní záměr měl vyvolat pocit domácky prostřeného stolu. Ale nějak mně to odradilo i od častého otevírání těchto stránek (dříve tomu tak bylo:))).
Nelíbí se mi ani celková nová podoba.
Přidala bych víc tepla, vůně, barev koření a že jich je hodně .Výběr by byl.
Nemám pocit, že by se na to špatně koukalo, ale celkový výsledek je studený a tak nějak nic nevypovídá o jinak velmi šťavnatých a výživných a chutných stránkách.
Mám je pořád ráda , ale …

Tak už ty hoďky zmizly, díky. Teď ještě ten psychoubrus, pak ještě přidat záložku pro recepty a bude to v olrájtu, jak se tady u nás říká.

Ubrus by mohl nějaký týden „mrkat“, tj psychedelicky neustále přepínat barvy. Pozitiv – negativ – pozitiv – negativ…
Po navrácení se do nynější podoby by každému přišel straaašně uklidňující.

Mně schází ve fóru vyhledávání, občas potřebuji něco dohledat a je to pak hodně obtížné. Nešlo by to prosím pořešit? Děkuji!

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)