Cuketka pro čtečku Kindle

Máte doma Kindloně a čtete mě? Mám pro vás novinku — pravidelný odběr článků upravených pro vaši čtečku. Stačí se zaregistrovat ve virtuální trafice Kindly.cz a přihlásit se k odběru. Tři minuty klikání a čerstvé články z Cuketky na vás budou čekat každé ráno v čtečce.

Postup je jednoduchý:

  • přihlašte se na Kindly.cz (vyžaduje účet Google)
  • nastavte si svůj e-mail, čtečku a dobu odběru
  • u svého účtu na Amazonu povolte odběr

A je to. Hup do trávy!

Reklama

Komentáře

Právě jsem se vrátil z antikvariátu. Dretovatý chlapík, z reproduktoru se linula Björk a vonělo to tam zatuchlimou. Ulovil jsem jakousi čínskou kuchařku. To je můj Kyndl :)

↪ 1 Kody: určo — knížky, antikvariáty, zůstanou furt (kuchařky!!! ;). nová generace čteček je ale festovně návyková a děsně snadná na čtení a používání. taky jsem nevěřil, a už ji pěkně plním ;)

↪ 2 pan Cuketka: ale to víte že ji hned naskenuju a hodim do pdfka :) Já jen zjistil, že na té poetice papíru (čtečkokritici) přece jenom něco bude.

čtečka je vysoce návyková, potvrzuji, Sony PRS-600 mám přes rok a neodloučila jsem se od ní na déle než jeden den

Cuketku z kindly.cz odebírám už z dřívějška. Jen mi poslední dobou chodí každý den stejné vydání. Jak často cuketka pro kindly.cz vychází? Předpokládám, že si tam musím zaškrtnout jen určité dny, kdy je nová, jinak to automat nepozná a posílá každý den poslední vyšlé vydání?

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)