Kdo je tady největší foodie?

Zjistíme brzy na 1. Scuk orienťáku po Praze! Přichystal jsem pro vás ulítlou soutěž, která se celá odehrává na mapě Scuku. Po zbytek října objevujte deset míst ze Scuku a deset vybraných specialit:

Kdo nám do konce měsíce pošle nejvíc fotek daných jídel, vyhrává!

Přečtěte si vše o 1. Scuk orienťáku, a pokud máte některá z míst po cestě, můžete rovnou začít posílat fota na orientak@scuk.cz! Pro obzvlášť zdatné jsme připravil i praktický 4sq seznam do kapsy.

Reklama

Komentáře

Takže blbuvzdorně :-)
Když si koupím 30 laskonek a udělám 30 fotek a pošlu ji každou zvlášť, tak mám 30 bodů?

:-( Tohle nikdy nevyhraju…S low-carb dietou můžu zapomenout skoro na všechno…kromě kushiyaki, no když už si budu dávat ty kushiyaki, to by v tom byl čert/Cuketka, abych si nedala i teplé saké, jak velí aktuální roční doba. A když už budu na Letný, to je kousíček do Erh…sakra…:-))

↪ 4 L.A.: a tak to mě nenapadlo, ale je to spíš námět na orienťák vegetariánský nebo potom masový ;) na start pro mě byla priorita vybrat levná jídla, aby nikdo nebrblal, že je to nedostupné…

↪ 5 pan Cuketka: Jej, to ani neměla být stížnost, nebo tak, pane C.. Ovšem napadá mně, že by to mohl být zajímavý námět na článek „Jak v Praze jíst low-carb/paleo, když člověka venku popadne hlad“. V restauraci to většinou problém není (steak/salát), ale rychlovky? To je oříšek.
BTW, s tou laskonkou jste mi teda zavařil…Já už jí totiž měla a úplně přesně si pamatuju tu lahodu. Chjo…jdu si dát mrkev. ;-)

Nápad výborný:)) první kolo už asi nestihnu, ale příští mě zajímá..

Asi budu trošku vedle, ale vida Erhartovu cukrárnu na Letné, musím bohužel konstatovat, že ani po mnohaměsíční pauze mě opětovná návštěva neuspokojila. Počínaje trošku bufetovou atmosférou znásobenou třemi prodavačkami, které se nevešly za pult a pořád o sebe zakopávaly, přes mrňavé stolky, konče vybranými zákusky. Buď jsme šáhli vedle, nebo to fakt není ono. už se těším na chebské větrníky a špičky z mlíčňáku! Mají je i v obchůdku na hlavní ulici pod nádražím. Na rozdíl od nijakých lázeňských oplatek tyhle sladkůstky ještě chutnají jako kdysi. No – skoro :-)

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)