Trouby s grilem Cuisinart RSS

Štítky: , , , , ,

25 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Totálně mě zblbnul Eric Ripert ( http://aveceric.com/ ) s vychytanými troubami od Cusinartu:

    http://www.amazon.com/s?…

    máte někdo něco podbného doma?? minulý měsíc jsem se dvakrtá přistihl na Amazonu, jak mám tu troubu v košíku… jen to odkliknout…mám?

  2. Jé, podobnou trobu jsem používala v podnájmu, kde byla součástí vybavení. Asi proto, že majitelka byla Američanka. Tady jsem nic podobného neviděla. Nedá se to sehnat i někde u nás? Ne že by se mi to chtělo objednávat přes Amazon. Ale kdybyste se rozhodnul, tak není jednodušší a levnější objednat dvě? Já bych se přidala. Měla jsem mikrovlnku s grilem, aůe nebylo to ono. Na zapékání ledasčeho se sýrem to bylo báječné. Nenašla jsem na tom Amazonu rozměry. Na tom podnájmu byla pěkně malá, tak 30 cm šířka, 15 výška a 20 hloubka a to byla výhoda – hned se rozehřála a bylo to brzo hotové, prostě na věci, kde se nevyplatí zahřívat troubu. Jé teď jste mě namlsal, zase mi je líto, že ji nemám.

  3. nene, jen mě nelákejte :) ale vypadá sakra dobře že jo? a ještě k tomu ten ripert s těma videjkama, to je blbá kombinace!!! :(

    mys.lím že u nás podobné nidko nedělá, alespoň ne tak pěkně nadesignované :) ta veliksot u mě taky hraje roli – často vařím sáma z rozehřáteé velké trouby mám akorát fobii, že spotřebovávám všechnen psoeldní plyn na planetě!

    možná by to přeci jen chtělo využít ten trapně slabý dolar…

  4. Už jsem na cuisinart koukal, ale uvazuju ted o DeLonghi. Cena ze států je dobrá, ale obávám se případné poruchy / reklamace. Minuly týden jsem právě hledal výrobce, který by tady měl v prodeji podobný sortiment malých troub / grilů a vypadlo mi právě delonghi jenom teď hledám nějakou prodejnu, kde by je měli, protože se mi nechce objednávat přes web – chci si je ještě okouknou, zatím jsem se nerozhodl (dobře vypadá Ro 190). Kombinace trouby, grilu a horkovzdušný trouby v malým provedení mi připadá lákavá.
    Nicméně být cuisinart tady v prodeji tak neváhám :-)

  5. No a jak je to s tou velikostí u cuisinartu? Našel jste tam rozměry? Já ne. :-(

  6. xando:

    ty delonghi nevypadaj špatně (kouall jsem jen na http://www.delonghi.cz/) ale nemá to ten oldskool design jako cuisinart :)

    caty:

    nenašel, prozatím se budeme muset spokojit s odhadem a použít erica riperta jako měřítko ;)))

  7. a rozměry erica by nebyly, když už je tím měřítkem? :-))

  8. caty, písněte někomu z realizačního štábu – http://aveceric.com/contact :) „neměli byste rozměry pana šéfkuchaře? potřebuji si odhadnout, jak velká je ta jeho trouba“ ;)))

  9. :-) jste me donutil přeměřit mého el. miláška :-) 58×35×30 má moje zlatíčko, žádná vestavěná potvora, pěkne trouba na kuchyňské lince a grilovat umí taky, hmm ty zapečené toustíky! Koupila jsem jí cca před 5 roky v elekrtu na Břevnově za 5,5tis :-)

  10. 8: :-)))) jsem se srolovala pod stůl :-)
    9: a jaká je to značka?

  11. Caty je tam nápis Davoline Avant a Made in UK, na krabici bylo tuším Řecko :-))), ale je to zlatíčko :-)

  12. http://www.elektro-partner.cz/…avhg1503tsn/ heeeeeeeleee to je ona :-)))))

  13. Fialka:

    krásná! :) nemá to ten retro štych, ale asi si to vynahradí fuunkčností :) i když na té cuisinart mě mimojiné zaujaly i to vyložrní šamotkama nebo co to tam mají… vhodné do postele po ránu nebo za mrazivých zimních nocí :)

  14. Tu Davoline nedávno koupili rodiče na chatu, když se definitivně odporoučela ta víc jak 30 let stará co tam byla – akorát pořídili model, kterej má ještě nahoře dvě elektrický plotýnky. Peče to dobře, trvanlivost hodnotit nemůžu, na to jí máme krátce.

  15. Pan Cuketka, jeeeeee super funkční :-). Cuisinart Vám praskne šamotka a budete víte kde…v troubě :-))) našla jsem na tom webu Cuisinart nějaké rozměry :Height: 11–1/2 inches
    Length: 19–4/5 inches
    Depth: 18–1/2 inches
    Weight: Approximately 24 lbs

    Kytka: ano, dělá se i s plotýnkami a já ji mám mno cca 5let a šlape. Přeji pěkné pečení! :-)

  16. Filaka:

    rozměry super, protě taková krabka no ;) uvidíme uvidíme. pokusím se odoláva alespoň jedne další měsíc :)))

  17. no to jste mě nalomili, že bych začla uvažovat taky o té Davoline? hmmm, nechám si to projít hlavou

  18. Nemate prosim nekdo zkusenosti s troubou typu Jet Chef od Whirpool? Nejlepe tu nejvyssi http://www.whirlpool.cz/jt-379-ix. Jde mi o reseni do velmi male kuchyne, kde neni prostoru na zbyt. Planovane pouziti je primarne jako trouba (a tercierne, mozna i min jako mikrovlnka). Na internetu jsou sice same jasave ohlasy, ale nejsem si jist, jestli to neni urceno spise k ohrivani ci zapekani mrazenych prefabrikatu nez na seriozni provoz. Co do velikosti je to urceno pro 2 osoby. Predem diky za nazor

  19. ↪ 18 Murphy: mame trosku vetsi, asi 15 let starou multifunknci troubu whirlpool. pouzivame ji primarne jako mikrovlnku, peceni jde jen na tom silenym taliri, kterej ma jakoby gumovej spodek a pri peceni zacne prekvapive jako spalena guma smrdet. ale upeklo se to a treba to vyresili, na youtub jsou krasny videa, jak v tom italsky kuchar pece rakousky strudl a dalsi blibony, v ruznych modelech tusim:-) a sesty smysl nevyuzivame skoro vubec(jen na rozmrazovani, kdyz hodne spechame), jen obcas ten gril na mensi porce, akorat musite dusledne prikryvat ohrivana jidla necim, aby nebyla topna telesa poprskana, to taky drsne smrdi. a skoro to neni videt.

  20. Na zapékání, opékání apod, doporučuji kontaktní gril, nejlépe takový, který umí zůstat v polootevřené poloze (lze tam dát toast nebo cokoliv s oblouhou bez horního pevného chleba). Ideálně ještě, aby se každá plotýnka dala zapnout samostatně (lze využít na zapečení krusty apod.). Zapečené bagetky, toustíky, atd. jsou z toho vynikající a za minutku. Navíc je daleko všestranější a i skladnější než tady ta malá trouba.

  21. ↪ 18 Murphy: Mám asi tak 5 let starší typ JT 359, funguje celkem dobře, jen občas zlobí elektronika. Například dočasně přestane fungovat zvukový signál, nebo nějakou chvíli od nastavení přestane makat a hlásí error. Ale většinou jen když ji trápím moc dlouho, jako například když nekolik hodin konfituji kachnu. A řekla bych že na horkovzduch hřeje o něco méně než je teplota nastavená na displeji. Teploměr nemám abych to ověřila, ale vše trvá déle než uvádí recepty. Pokud nestojíte o mikrovlnku asi bych preferovala nějakou malou elektrickou troubu, ale pokud ano tak to není špatný produkt. Já osobně jsem zjistila, že mikrovlny vlastně k ničemu nepotřebuji a tak se poohlížím po pořádné elektrické troubě.

  22. ↪ 18 Murphy: Whirlpool
    JT 379 IX jsme měli na bytě a museli jsme ji dát pryč. Vubec nezvádla držet teplotu. Pokud se trouba predehrávala,vložil se pokrm tak trvalo velmi dlouho nez se opet dostala na pozadovanou teplotu.
    Momentálně máme Panasonic NN-CS598SETG a s tou jsme velmi spokojený. Možnost nastavení i malé teploty,výborně funguje jako trouba na horkovzduch, grill a dokonce se dá vypomoci i párou. není to sice plnohodnotná parní trouba ale na výpomoc to stačí

  23. Whirlpool multifunkční mám už poměrně dlouho, model asi o řadu níže než je ta, na kterou se Murphy ptá. Celkově spokojenost, peče trošku slaběji, než kolik by odpovídalo teplotě dle nastavení. Kromě vánoční cukroví tam upečete všechno. Teda šlo by to i to vánoční cukroví, ale kdo by se s tím po jednom plechu dělal.
    „Šílený talíř, který má jakoby gumovej spodek“ (jak psala farfalla) není určen k pečení, je jen pro funkci Crisp a tam funguje velmi dobře.

  24. ↪ 23 molie: ach tak, prostě u nás skoro vždycky smrdí, crisp se to jmenuje.. tak to bylo tím, že jsme na tom posledně dělali strašně malý kus, takže zbytek talíře nepokrytý těstem se přehříval.

  25. Whirlpool jsem používala dostatečně dlouho, celkem spokojenost. Pak mi ji manžel vyčistil nějakým sajrajtem chemickým a to já nerada, takže nastalo hledání nové (jsme bohužel limitováni rozměry v kuchyni, proto nemáme klasickou troubu). Kdybych věděla o Cuisinart, neváhám ani chvíli, takhle jsme po celkem dlouhém rozmýšlení pořídili LG tu největší multifunkční a jsem dost nešťastná, začala mi při pečení divně smrdět…takže ji vlastně nepoužívám:(((

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.