Greenpan RSS

Štítky: ,

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Chtěl bych si pořídit Greenpan Stockholm pánev. Nevím jestli se na tomto foru už probírala? Máte s tím nějaké zkušenosti? Jsem víceméně přesvědčen že si jí koupím, myslím, že je to víceméně dobrá volba. Spíš by mě zajímaly vaše zkušenosti s Greenpan Nairobi grilovací pánví???

  2. Mrknete na http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?…

  3. Jestli jste někdo náhodou chtěli Greenpan z akce v Albertu a třeba to nestihli, tak se teď na pobočce Brno-Starý Lískovec (a možná budou tedy i jinde) objevilo pár zbytků bez nutnosti bodů a navíc za poloviční cenu už po té jejich slevě. Takže 20cm pánev za 149Kč, 26cm za 269Kč. Při té ceně to už možná i stojí za zkoušku…

  4. jojo, já si takhle na zkoušku vzala v albertu tu nejmenší a tedy musím napsat, zlatá ikea

  5. Také jsem před pár lety zakoupila Greenpan s nadšením, stejně i sestra a přesto, že jsem obě s pánvemi nakládaly, jako by byly ze zlata (dřevěné špachtličky aspol., vytírání papírovými ubrousky, bez myčky, bez jaru), tak se povrch porušil. Navíc já jsem nebyla spokojena asi s tím, jak opékají zeleninu – přijde mi, že spíše podusí než opečou a to i když dám sporák na max. Proto kjsem raději zainvestovala do ocelové a nerezové pánve – když se zajedou není problém a vydrží opravdu celý život:)

  6. ↪ 5 Bari.mandle: Ja mam stejny problem, cokoliv se dusi a ne pece. Maso, zelenina, i kdyz je to na max. Mam tedy jen ty z Alberta, ale stihly se poskrabat behem par mesicu. Takze priste jdu taky do oceli.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.