Rozvážka jídel v Praze RSS

Štítky: , , ,

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Vzhledem k tomu, že v okolí budovy mého pracoviště není zrovna moc příležitostí, kde se dobře naobědvat, hledám možnosti dovážky dobrého jídla v rámci Prahy za rozumnou cenu. Nemáte někdo nějaké ověřené tipy? Zatím občas využíváme http://www.zelenakuchyne.cz, ale ráda bych vyzkoušela i něco nového. Předem díky:)

  2. daisy:

    určitou dobu jsem tohle sledovala začal dělat takovou sérii recenzí zásilek do domu, ale zanechal jsem toho .)

    mezi moje oblíbené patří jednoznačně http://www.pizzawest.cz/ legendární křidýlka a burrito, dopavné ale vše prodraží (na P6). nic jinéhol ale v psolední době nepoužívám (pokud vůbec)

    rozvoz mi přijde smysluplný pokud se odehrává třeba v okolí jedné větší čtvrtě nebo městské části. jinak mi to přijde docela blbost, vozit se s jednou piozzou přes celé město autem :)

    (v okolí mám např. rozvoz z redrock.cz ten je zdarma)

  3. Diky moc, pane Cuketko. Vase clanky (mimo jine i o tomto tematu) mam jiz z lonskeho roku, kdy jsem Vase stranky objevila, dukladne prectene;).

  4. Já bych určitě doporučila mexickou restauraci Las Adelitas. Rozvoz po Praze 1, 2, 3 a 5 je zdarma, 1 tortilla (180 g) stojí 60 Kč. Menu posílají mailem, stačí požádat na lasadelitasdelivery@hotmail.com. Úředním jazykem je tam španělština, domluvit se dá i anglicky. Česky nikoliv, ale to je jen malá daň za opravdovou chuť Mexika. :-) Que le aproveche!

  5. Ono taky záleží, kde se pracoviště nachází. Např. v HorPočkách je vcelku solidní pizzerie (na zdejší poměry), která má rozvoz zdarma do 10 km od provozovny, což je zhruba po Šestajovice, možná Čelákovice v jednom směru a někam k Lehovci na stranu druhou, možná i k Harfě by to dosáhlo…

    mám hledat link, nebo je pracoviště na Zbraslavi?

  6. MobyDicku, diky. Pracoviste je na Praze 4;)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.