Beaujolais nouveau RSS

Štítky: , ,

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Nenapadá Vás nějaké menu, ktreré by se mohlo podávat na beaujolais večer? Vytvoříme nějaké menu konkurenční Martinské huse a koláčkům. Díky moc za nápady:-)!

  2. Neměl by chybět sýr.
    Osobně bych dal na první příčku Vacherin du Haut-Doubs. Nebo, coby lacinější náhražku, dobře vyzrálý Camembert. Obojí podávané rozpečené v troubě v jejich dřevěných obalech.
    Zakapat či nezakapat vínem – toť otázka…

  3. Třeba slávky na česneku, pot au feu, nebo tataráček…a když ne husu, co třebas kachní prsíčka s rozinkami?

  4. Talíř uzenin- kvalitní šunku od kosti, sušenou šunku, sušené francouzské salámky, dobrou paštiku, rillettes, …
    Nějaké dobré maso, třeba biftek, kachní prsa nebo telecí.
    Sýry, doplněné o ořechy a pečené kaštany.
    A hlavně, aby to víno bylo dobré! ;-)
    A votre santé!

  5. Díky za tipy, taky jsem dnes propadl davovému šílenství a jednu láhev si na zítřek koupil.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.