restaurace ve Frýdku-Místku RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Můžete mi prosím někdo doporučit nějakou restauraci ve Frýdku-Místku či těsném okolí? Nečekám žádný kulinářský zážitek. Stačí jen, aby to nebyla úplná tragédie a abychom nemuseli jezdit od jednoho podniku ke druhému ve snaze najít něco přijatelného a nezakouřeného. Děkuji.

  2. Asi tak před sedmi-osmi lety jsem navštívila http://www.hoteldacapo.cz
    docela to šlo, tak jestli mají stejného kuchaře:), tak by to mohlo odpovídat výše uvedeným požadavkům. Akorát neumím posoudit míru zakouřenosti, na fotkách jsou vidět popelníky, což znamená, že vyloženě nekuřácké místo to nebude.

  3. da capo opravdu nemuzu doporucit, pred 7/8 lety meli uplne jineho majitele a podnik sel strasne dolu, pri posledni navsteve jsem zde dostal prefabrikovane tortelini za 180,–. nadejne vypada http://www.ondras.cz/web/index.php ktery bych chtel co nejdrive pridat na scuk

  4. Děkuji za odpovědi. De Capo už jsem jednou navštívila a myslím, že to nebudu opakovat. Nic moc za ty peníze.

  5. Ondráš je na Severní Moravu nadprůměr, ale kvalita jednotlivých návštěv nevyvážená. Když jsme tam byli naposledy v létě, dostala jsem navinulý steak. Zato příloha ve formě grilovaných rajčat s olivami a kapary byla vynikající. Měsíc předtím jsme měli štěstí, jelikož byly steaky z argentinské svíčkové a ty byly špičkové.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.