Nová řecká prodejna RSS

Štítky: , , , , ,

2 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. dle zdroje z komentáře http://www.cuketka.cz/?…

    je prý nová prodjena v Plazza Novodvorská:
    http://www.plazanovodvorska.cz/

    nevíte někdo něco blíž? :)

  2. Byl jsem tam už dvakrát, je to na mém kraji Prahy. Je to malá prodejnička v prvním patře nákupního centra vedle vchodu do kina. kupoval jsem si tam řecký jogurt, nejdříve půlkilovku a poté, když půlkilovku neměli, tak vážený za 12 Kč/ 10 dkg (kilovka stála myslím 145 – trochu překvapivá cenová politika) V pultu s váženými věcmi tak deset misek s různými olivami – zkusil jsem zelené s mandlemi a byly dobré) vesměs jestli si pamatuji 35/10 dkg, výjimky levnější i dražší. a pár dalších věcí – jogurt, hummus, pomazánka z jiker,… Dvě lednice s jogurty a sýry (posledně to vypadalo, že čekají na nové zboží – dost volného místa) a jeden mrazák, jehož obsah jsem nezkoumal. Asi nejvíc místa zabírají lahve – olivové oleje, vína a podobně.
    Připadalo mi to celkově jako prodejna, která se rozjíždí a nemá zatím ještě všechen plánovaný sortiment, zejména u čerstvých věcí, kde ještě zdaleka není obrat, jaký by si majitelé přáli. Také tam nikdo moc nebyl (vždy jsem byl jediný zákazník) – což je obecný problém celého patra tohoto nákupního centra – je nezvykle klidné, tak uvidíme, ze začátku vím že tady byla hodně nouze o zákazníky v celém centru, teď už je dole občas rušno, jestli se to rozšíří nahoru ukáže až čas. Podle cedule na kase zatím není možno platit kartou, to také přispívá k mému dojmu, že jde o nový začínající obchod.
    Můj závěr je, že pokud jste v okolí, má rozhodně cenu tam zajít, pokud ne, jsou lépe dopravně dostupné i lépe zásobené prodejny řeckých potravin s širším sortimentem. Já se tam každopádně určitě zase někdy stavím, zkusil jsem teď jogurt řeckého typu z Makra a prostě to není ono. Pokud se něco změní, napíšu to sem.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.