Peperoncino RSS

Štítky: , , , ,

13 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Nově otevřená restaurace v Letohradské 34, Praha 7. Makedonský majitel se zkušenostmi z Koga a Mirellie Vás s kolegou provedou středomořskou kuchyní.

  2. Byl jsem tam a je to slušný. Jídelní lístek venku nevisí a je to vybavením trochu závodní jídelna. Ale jsou příjemní, vaří velmi dobře a ceny jsou tak akorát. Na netu nejsou. Asi budou trochu švorc. Tak aby vydrželi. Ale hodně se snaží a v naší lokalitě je to jediná slušná italská restaurace. Dost dobrý.

  3. lol, existuje v praze vůbec někdo z balkánu/stře­domoří, kdo neutekl z koga nebo mirellie? ;)

  4. Peperoncino je priijemna restaurace s vybornym jidlem a pitim za prijatelne ceny. V restauraci se pouzivaji cerstve kvalitni ingredience.

  5. Jsou na lunchtimu, stránky ještě nemají http://www.lunchtime.cz/peperoncino/

  6. Tak jsem tuto restauraci minulý týden navštívil a můžu říct, že italský jsou tam podle mě jen názvy jídel, kvalita moc neodpovídá, ale zas ceny tomu odpovídají, uvnitř je to opravdu závodní jídelna, ale zahrádka je hezká. Jen ten neustálý vřískot všude pobíhajících dětí a psů mě dost odradil od další navštěvy.
    Servírka jsou příjemné a usměvavé, až na to, že na sebe s kuchařem přes zahrádku pokřikují dost nahlas objednávky hostů, takže vám určitě neunikne co vedle vás má kdo k večeři. Večerní osvětlení trochu přípomíná cirkus.

  7. Tak já teda nevím…ale asi jsem byla v jiném Peperoncinu, než vy a Petra Pospěchová, která jim napsala naprosto likvidační recenzi do Hospodářek. Naštěstí jim to tam přesto pořád funguje, a to zjevně čím dál lépe, protože zahrádka byla při každé mé návštěvě plná. Po pár letech bydlení na Letné, kde donedávna byla možnost se rozhodnout na večeři mezi několika pizzeriemi hrozné kvality a „čínskými“ restauracemi je pro mě Peperoncino jako zjevení, co se poměru cena/výkon a hlavně atmosféry zahrádky týká. Po alespoň 10 návštěvách můžu říct, že jídlo bylo pokaždé super, o šafránových špagetách s krevetami se mi skoro zdá a nemůžu o tomhle podniku říct špatného půl slova. Navíc již zmiňovaná zahrádka je unikátní a už kvůli ní tam mám potřebu pořád chodit. Obsluha milá, můžu tam vzít i malé děti, což pro někoho představuje možná otravu romantické večeře, ale pro děti je tam trampolína v dostatečné vzdálenosti od stolů, které jsou od sebe vzdáleny pár metrů a nikoliv centimetrů jako jinde, takže se nestane že by vás otravovala konverzace u vedlejšího stolu. Za mě velký palec nahoru.

  8. Souhlas, Peperoncino je slušná kvalita, obsluha místy zmatená, ale v mezích snesitelnosti. Jídlo velmi slušné, jen je třeba např. do pro děti nedávali feferonky do špaget.

    Oproti Pekelnému zvonu, který tam byl dřív, je to trochu krok zpátky ve stylu, protože čistý styl kamenného ‚nábytku‘ na zahradě nahradil kovový/dřevěný mix, ale ve směs jde o krok k funkčnosti (viz hromada podsedáku pro dospělé i děti, trampolína pro děti apod.). Zahrada je dost velká a nepřecpaná, takže rodiny s dětmi pojme bez následků.

    Osobě bych řekl, že na oběd lepší volba než na Scuku pozitivně hodnocený su-teren.

  9. Tak jsem taky navstivil tuto restauraci a musim rict, ze mi docela chutnalo.
    Je pravda, ze dobry vkus panu majiteli opravdu chybi, restaurace nema zadny svuj styl, spise je to poskladane z toho co se kde naslo, plast, kov, drevo. Makedonii ani Italii to nijak nepripomina, i me se jejich osvetleni nelibi, ale nekomu treba jo.
    Kamaradovi narozdil ode me testoviny moc nechutnaly, ale kdo neni moc narocny jako on, tak si stezovat nebude.
    Podle me by to chtelo spis neco vic makedonskeho nebo chorvatskeho nez jen napodobovat, ne moc presvedcive, italskou kuchyni, ktere je ted vsude dost.
    Ale celkem je dojem dobry.

  10. Peperoncino má nejúžasnější zahrádku, kterou v Praze je možné najít. Zvláště během léta není v metropoli příliš na výběr, kde si dát dobré jídlo a víno pod širým nebem. Jídlo by se mohlo zdát dražší, ale zatím vše, co jsme zkusili, nemělo chybu. Snad jen, že by porce mohla být trochu větší. ( Půlka humra z nabídky hlavních chodů by mohla spíše být uvedena v předkrmech) .)
    Pokud bychom však soudili restauraci podle kriteria atmosféra versus jídlo versus víno, nemá Peperoncino během teplých večerů příliš konkurenci.

  11. Peperoncino je restaurace zarizena v minimalistickem stylu, pripominajici stredomori. Rozhodne se nejedna o posbirany nabytek, jak tady nekteri pisou, coz je videt na prvni pohled (jen tak pro zkousku zkuste najit na netu cenu zidli a lustru). Osobitost restaurace je vytvorena znamou basni, ktera je napsana na cerne tabuly a pristupem personalu. Pan majitel zna osobne vetsinu svych navstevniku, coz v Praze neni zvykem. Zahradka, na ktere uz neni kamenny nabytek, a to predevsim kvuli bezpecnosti deti a moznosti premistovani, je skvelim ukrytem pred rusnymi letnimi dny… Se sklenkou kvalitniho vina a rybi specialitou, budete aspon na chvili mit pocit, ze jste nekde daleko na jihu… Doporucuji vsemi deseti!

  12. Rozhodně někdy navštívím. Ale celkem přijatelné fragmenty balkánské kuchyně se dají ochutnat i za rohem v Caffe Letná. Vaří tam Chorvat. Kvalita kolísavá…

  13. Za me rozhodne ne. Mozna jim to jednou nevyslo ale ja i muj pritel jsme jidlo meli fakt sileny a mastny. Servirky jsou sice mile a usmevave ale co se tyce servisu, nevedi o nem lautr nic.
    Veci se maj hold dotahovat do konce a tohle je jeden velkej chaos.
    Skoda.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.