Bambusový pařáček RSS

Štítky: , ,

2 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Během svého ročního pobytu v Seville ve Španělsku jsem se s podivem stala častým zákazníkem tamního obchodu „Hyper-asia“- ano, jedná se o úžasný veliký obchod se vším možným co se asijské kuchyně týče. Za pár euro jsem si tam zakoupila bambusový pařáček a po příjezdu do Prahy se těšila, jak jsi v něm „napařím“ rýži…ale ouha…proběhlo několik pokusů, namáčení rýže přes noc, používání sebetenčího plátýnka na dno pařáčku, napařování dokonce až 2h…a rýže pořád tvrdá!
    Do zmiňovaného obchodu jsem se měla možnost vrátit a majitele se osobně zeptat v čem je zakopaný pes- co dělám špatně, ale ani on netušil čím to může být.
    Tady se vyskytuje velké množství zkušených, tak třeba někdo prosím poradí:)

  2. Možná by Vám pomohl jeden z příspěvků z téhle diskuse (autorka wydra, čas 16:21 dnes, tj. 29.12., pokud to budete číst později): http://www.labuznik.com/recipe.php?…

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.