Restaurace Baroko RSS

Štítky: , ,

14 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Po přečtení zdrcující recenze od Michala Sängera ( http://www.lidovky.cz/…bra-chut.asp?… ) jsem neodolala a koukla jsem jim na jídelák. Pokud se chcete na chvilku vrátit do osmdesátek, pobavte se zde http://www.baroko.org/…20091001.pdf
    BTW: Co je to omáčka barbecue? ;-)

  2. zas to umí v baroku všechno vysvětlit a popsat, to se neda uprit:-) mym favoritem je ovsem jejich svatebni menu, och.

  3. no dobre, neumi… snazi se:-)

  4. jojo, teda síla docela, chybí už snad jen steak Lady F*ckingham.....!: ))

  5. Svérázná angličtina by se dala odpustit, ale (hned na začátku) Limetkové krevety jsou popsané jako Steak tartar! Francouzština jim také moc nejde, viz jejich Bouillin (bujón).
    Jsou přehmaty omezené jen na jídelák? – jeden by se mohl oprávněně ptát.

  6. A ty překlady do cizích jazyků!!! Například udělat z bazalky Balsamicum? :D

  7. 5: podle té výše odkazované recenze to jen v jídeláku nebude…

  8. Tezky zivot food kritika… Myslela jsem, ze takove restaurace uz jsou jen nekde v zapadlych vesnicich a ze to na nich je od pohledu poznat – tohle nevypada tak zle, ale mnozstvi kecupu v jidelaku by melo cloveka varovat…

  9. Podle mě ta putyka není plná místních, ale vychechtanejch rakušanů, protože dát na jídelák Hühnerklotz, gequeschte Kartofeln nebo Rebelische geröstete Brotschnitte není jen tak. K tomu je zapotřebí velký talent a neotřelý pohled na svět. A proto je tam natřískáno. Pan Sänger je ještě začátečník a tyto drobné vychytávky, které dělají hospodu, neumí patřičně ocenit :)

  10. Jo, ta recenze mě taky dostala, divím se, že se pod ní v diskuzi ještě neprojevili ukřivdění majitelé:-) jídelníček za trest, podle těch jejich popisků by si to člověk snad aj zvládl sám uvařit – viz např.: „Nudličky z kuřecích prsou obalené v bílku a škrobu, podušené s paprikou, pórkem, oříšky, sojovými výhonky, dochucené sojovou omáčkou a vínem.“ Nad německými překlady jsme se s přítelem nasmáli:-)

  11. Až podle fotek jsem zjistil, že už jsem návštěvu tohoto podniku absolvoval asi před rokem a půl a přes zajímavé prostředí šlo o nejhorší gastronomický zážitek z Brna. Pravdou ale je, jak praví recenze, že tam bylo plno…

  12. Pokud chcete, tady je nezkrácená verze recenze:
    http://sanger.foodblogs.cz/…rectors-cut/

  13. Zdravím narazila jsem tu na vaše (už dost staré) recenze. Je potřeba zminit, že až teprve dnes jsem si taky přečetla tu katastrofální recenzi a musím řict, že od té doby restaurace Barok musela projít velkými změnami. Žiju v Brně teprve 2 roky a do restaurace chodim tak posledni rok ale nikdy se mi nestalo že by to jidlo nebylo dobré. Navíc každych cca 14 dni mají nějakou sezoní nabidku a jejich lonské kanči hody byly jedna báseň.

  14. Zase jeden přispěvatel s jediným příspěvkem, co má vylepšit pověst konkrétní restaurace. A bohužel spisovnou češtinu se ještě nenaučil. :-D

    Připouštím možnost, že jde o nezávislou recenzi a autorka je cizinka a češtinu se teprve učí… ale prostě už nehraju na „in dubio pro reo“.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.