Mexická restaurace v Praze? RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

12 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Kamarádka se mi svěřila, že má ráda mexickou kuchyni. Můžete mi doporučit nějakou pražskou restauraci s dobrou mexickou kuchyní? (Prosím uveďte u Vašich tipů i údaj o tom, jak je to tam s kuřáky/nekuřáky.) Děkuji.

  2. Scuk jste zkoušel? http://www.scuk.cz/vyhledavani/?…

  3. Jednoznačně doporučuji Las Adelitas na Vinohradech.

  4. Vedle Las Adelitas doporučuji ještě můj oblíbený Fosil. S Mexičany domluvíte cokoli, pokud si zamluvíte celý podnik, můžete kouřit i v dětském koutku, jinak je tuším prostor nějak rozdělený.

  5. Každopádně Las Adelitas.

  6. to Sirnik74: jeste funguje? Tento tyden jsem jela kolem a zdalo se mi, ze uz tam neni…

  7. to Myval:
    To myslím, že spíš nejela :o) Fosil už není na Bělehradské, ale na Žižkově v Milíčově … tam jedině na kole, na bruslích, na skejtu … no autem vlastně též možno …

  8. Taky doporučuji Fosil, přišlo mi to fakt autentické, s obsluhou jsme mluvili španělsky:-) Seděli jsme v přední části restaurace, která je označená jako nekuřácká, kuřáci chodili kouřit k baru (ale byli jen 2), takže nakouření jsme nebyli.

  9. Velmi dobrá je (nebo alespoň byla, už jsem tam hodně dlouho nebyl) Sonora (http://www.sonoras.cz), desítky druhů tequil, atd. Ceny v pohodě.

  10. Není špatná Hacienda Mexicana za Bílou labutí…

  11. Tex-mex (spíš tex, než mex) Mama Lucy v Dlouhé. Asi před 2 roky se změnil majitel a už je to tam „jak kdy“. Druhý pokus by mohla být Fiesta (roh Dejvická/Václav­kova, P6). Určitě jsou v Praze lepší i dražší a ani bych se neodvážil tvrdit, že toto jsou echt mexické.

    V obou jsou ku i neku…

    Něco tu taky před časem doporučoval pan Cuketka.

  12. ↪ 10 Magritte: BRRR, tak Haciendu fakt ne. K Mexiku mají stejně daleko jako Babica k Polhreichovi. ;-) Měla jsem tu „čest“ někdy před 6 lety, meníčko bylo zplácané z tex-mex. španělska, itálie a asie!!! A jak tak koukám na aktuální verzi, tak se prakticky nic nezměnilo. Nebrat!

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.