eshop na vína RSS

Štítky: ,

7 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s internetovým nákupem vín?
    Popřípadě jaký e-shop jste vyzkoušeli. Kladné a záporné odpovědi jsou vítány! Děkuji

  2. Mám velmi dobrou zkušenost s obchodem Primeur Czech.
    Bez jakýchkoli problémů nakupuji En Primeur Bordeaux od ročníku 2004, starší vína a destiláty pouze nárazově.

  3. Pokud nepočítám en-primeur, tak kladné zkušenosti mám s veltlin.cz (vyzvedávám na odběrném místě) a kupmeto.cz (ti mají bohužel do Brna dost vysoké poštovné). U jedné mé objednávky u kupmeto došlo k drobnému nedopatření, které ale bylo promptně napraveno k mé naprosté spokojenosti. Jinak balí tak, že lahve nikdy nedoznaly po cestě žádné újmy. No a ještě musím zmínit Skleničkovy komunitní bedýnky, ale to není e-shop (Nicméně jsem zatím nevynechal ani jedno kolo :)).

  4. Já jsem dřív nakupoval takové ty výběry, co doporučoval Víno-Klub. Ovšem pak jsem koupil několikrát něco, co mi vůbec nesedělo, tak jsem od tohoto způsobu odstoupil. Rád jsem nakupoval na znovin.cz – zvášť tu kolekci Přírodně sladká vína. Potom jsem nakupoval od p. Marcinčáka – povedlo se mi narazit i na velmi dobré vína. Teď vítězí Český archiv vín. Naučil jsem se chodit do vinotéky v Holešovičkách. Skvělý personál, který vždy poradí – občas dá i něco ochutnat :). A když nemám čas, využiju právě jejich e-shop pro objednání již nachutnaných vín.

  5. ↪ 3 obda: můžu potvrdit kupmeto.cz (stejně jako to topvino.cz o post výše).

  6. Pila jsem v restauraci výborné víno Chocalan, tak jsem pak pátrala po internetu, jak bych si jej koupila domů, našla jsem stránky
    http://www.united-drinks.cz/
    Namíchala jsem si karton (bílé, červené i šumivé jsem zkusila), manželovi k Vánocům přidala kostarický rum. Karton mi dovezli až domů.
    Stejně jsem si v restauraci vybrala víno Phant a pak jsem jej sháněla na netu – to se dá koupit tady:
    http://vino.houseofwine.cz/
    Jinak s vinotékami apod. nemám zkušenost, vždy jsem sháněla víno, které jsem již znala, takže od určitého výrobce. Vzala jsem pak na vyzkoušení samozřejmě i jiný typ.

  7. Musím, říci že jsem přes internet kupoval pouze elektroniku, tam je vše dle specifikace jasné, ale u vína to prostě nepoznám. Pouze na kamarádovo doporučení jsem si objednal víno v jednom eshopu s portugalským vínem a velká spokojenost. Objednal jsem šest různých vín z tohoto shopu, které mi ještě ten den přivezli. Teď už mám své favority, každému chutná něco jiného, ale tyto můžu určitě doporučit: http://www.portugalshop.cz/…uro-doc-2009
     http://www.portugalshop.cz/…lentejo-2009

    Doprava v Brně je grátis, takže když nám má přijet návštěva, už nemusím ani do vinotéky.
    Doufám ale, že za chvíli nebudu přes net objednávat rohlíky … no člověk nikdy neví.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.