IKEA - odměrka RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. V dobré víře mít univrzální odměrku (DL, CUPS, OZ) jsem zakoupil v prodejně IKEA tento výrobek:
    http://www.ikea.com/…cts/10134971
    Ať měřím, jak měřím, tak se nemohu doměřit správné hodnoty. Dle mého názoru se jedná o zmetek. Máte někdo stejnou zkušenost ?

  2. jak spravne hodnoty? podobnou mame k pekarne (http://en.wikipedia.org/…ring_Cup.jpg) a celelkem to vychazi, recepty funguji. nepremerovala jsem. cupy maji ruzne odchylky – moje z ameriky uvadi sice 250 ml na jeden, ale ve skutecnosti ma onech kolem 240, v usa tradicnich.. recpety taky funguji, pouzivam vzdy jeden druh odmerky na jeden recept, aby se nemichaly:-)

  3. ↪ 1 jhadh: na blogu v komentářích se řešil podobný zmetek od Marks & Spencer (skleněné provedení) – objemové míry (cup) naprosto neseděly s převodem na mililitry a docela o dost, takže určitě bacha!

  4. ↪ 2 farfalla: protože mám úchylku a už ničemu moc nevěřím, tak první co jsem udělal bylo, že jsem vzal půlitr (sklenka na pivo) a šoupnul tam. No, k značce na odměrce chybělo tak 0.5 cm. Pak, zpětně, když odměřím 1 cup v odměrce a přeliji do odměrného válce (od souseda chemika) tak to vychází na nějakých 280 ml, což je hodně. No, asi smůla a 100 Kč v čudu.

  5. Pokud máte od Ikei účtenku, tak není problém vrátit, bez větších řečí vrací peníze.

  6. ↪ 4 jhadh: tak to jo.. a odmerny valce, kadinky, u nas i teplomery a tak vubec jsou fajn – ale zaroven strasne nebezpecny, clovek pak zjisti, jak je cela ta kuchyn strasne pitome nepresna. urcite se to povede vratit, jinak my jsme pouzivali (v usa) jeste tuhle http://www.gastrozone.cz/…ex-6587.html, jsou na ni i cupy. ani jsme nevedela, ze je tu k dostani, ale vydrzi hodne, vykyvy teplot a tak.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.