pizzerie v Brně RSS

Štítky: , ,

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Ahojte, prosimvás potřebuju nějakej tip na dobrou pizzerku v Brně, ne moc drahou, ne moc z ruky (tzn centrum atd..)..díky za každej tip:)

  2. Údajně nejlepší pizza je prý Mariani, ale to je kdesi Židenice a dál a nemám to ozkoušené. Dle mého je výtečná pizzerka na Svoboďáku v obch.dome Omega (na můj vkus ale hlasitá hudba a permanentně příliš živo, ceny lehce nad průměrem, ale je to tam fakt chutné!), pak bych ještě zkusila Lastradu na Kounicově (třeba rezervovat místa, není to tam moc velké), evetntuelně cenově asi nejpřátelštější Pizza Zakki u zastávky Antonínská (plus doporučuji tamní tomatovou polévku, hmmm!) Co rozhodně nedoporučuju je Pizzeria Leonessa u Mahenova divadla – obsluha siceitalksá, ale pomalá, nevstřícná, mám za sebou několik opravdu nedobrých jídel…

  3. Ja mam s Mariani asi 5 zkusenosti, z toho 4 perfektni, jedna katastrofalni. (jidlo v restauraci i pizza domu)
    Prvni objednani pizzy domu http://www.facebook.com/album.php?… dopadlo neskutecne vyborne.
    Po delsi dobe objednana ta sama pizza a naprosto katastrofalni, dodnes me mrzi, ze jsem to nereklamovala (suroviny ne cerstve, ani z mrazenych, ale vetsina morskych potvor chutnala nakysle, doufam, ze byly nalozene a ne zkazene, pizza presolena, potvory tuhe…)
    Pizzeria v Omeze – Ristorante Piazza – dobra, ceny vyssi…

  4. ↪ 1 Marmeladka: Pizzu delaji moc dobrou v Moname, ale je to ve starych Medlankach (viz recence na scuku).

  5. Díky všem, nakonec jsme trošku neplánovaně skončili zde – http://www.piccolomondo.cz/…lo/index.php … super prostředí, obsluha profesionální, pizza dle mého názoru skvělá (tenké těsto, nešetřili vším co na ní mělo být, atd), pěna na latté dobrá, nespálená..
    jediné co bylo trošku horší ke konci s obsluhou, když jsme chtěli zaplatit a pánům trvalo skoro 15minut než vystavili účet a kdo ví, kdy bychom se dočkali, kdybychom nakonec nešli zaplatit k baru, protože už nás lehce tlačil čas:).. jinak jsem celkem neměla co vytknout…;)

  6. Pizzerii Mariani můžu doporučit. Chodíme tam s kolegy na obědy. Vynikající jídlo, čestvé domácí těstoviny. Vše co jsem zatím jedla bylo velice dobré, z čerstvých surovin, chuťově intenzivní. Mají skvělé polévky, po květákové jsem ještě vytírala talíř kouskem bagetky a to jsem se na začátku ošklíbala, protože nejsem velký fanda do květáku.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.