Konvice z IKEA RSS

Štítky: , , , ,

9 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Pro majitele této konvice http://www.novinky.cz/…stahuje.html

  2. No to mě teda pěkně namíchli :-( Mně se zatím nerozbila…

  3. myslim ze ji znami maji a jsou s ni doted stastni, i ve foru o frenchpressech tady na cuketce byla chvalena, jestli to byla konkretne tahle. chtela jsem ji koupi tatovi k vanocum, ale uz byla rozebrana, takze mame peknou bodum (a je na ni varovani, nemichat kovovou lzckou, nebo se rozbije:-). ta konvice se rozkrapne pri naliti horke vody, nebo se podivuji nad tim, ze kdyz ji nekdo shodi, sklo reze?

  4. ↪ 3 farfalla: Tu Ikeáckou jsem chválil mimo jiné i já, ale mám starší model, který se dělal jenom jako litrový a měl jiné uchycení baňky, takže je možné, že tohle uchycení kovovými packami dělá problémy. Ta stará má baňku zasunutou do kovovémusky, která obepíná u dna celý obvod a horní část rukojeti drží také v ceélm kovovém kroužku, takže tam je tlak na baňku daleko víc rozložený.

  5. Mám doma z IKEA nemálo věcí (skleničky, hrnce, skleněné mísy, talíře, mlýnek na sůl a pepř, hmoždíř, litinový hrnec, …) a zatím jsem byl vždy spokojen! Ale chápu, že občas může být něco nepovedené.

  6. Měla jsem tu malou rok a kupodivu se rozbila když mi spadla, pořezala mi nohu střepem a opařila mě horkou kávou! Byla tedy vskutku nebezpečná :-)))) Blbost, spadla mi a koupila jsem novou a bez problémů, koupila jsem ji loni i jako dárek a vím že ji mají dodnes. A konečně chápu proč ji pořád nemají, chtěla jsem jednu i do práce.

  7. My jsme si ji minulý rok koupili na dovolenou a po třech použitích nám praskla, ale nikoho naštěstí nepopálila. Asi to byl kus od kusu.

  8. Já mám s výrobky IKEA v poslední době velmi špatné zkušenosti.

    1. Litinový hrnce(3l modrý). Pekl jsem v něm chleba „dle Cuketky“.
    Po vytažení chleba jsem zjistil, že má na sobě nějaké černé šupiny. Myslel jsem že jsem ho připálil ale ne , lit. poklice se z vnitřní strany začala loupat !!!

    2. Kombinované odměrka (dcl, cups, oz,..). Po kontrole odměrným válcem „cejchování“ vůbec nesedělo.

    Odměrka stála 100 Kč, to nic, ale ten hrnec mne naštval.

  9. ↪ 8 jhadh: Litinové hrnce z Ikei se teď dělají v Číně. Já mám jeden ikeácký ještě z doby, kdy se dělaly ve Francii a funguje bezvadně. Možná byste měl ten svůj, oloupaný, reklamovat.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.