oběd po promoci Praha RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

23 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Dobrý den,
    mám prosbu především na pražáky. Sháníme tip na nějakou příjemnou restauraci v Praze, kam bych vzala blízké po promoci (bude nás odhadem asi 7). Představovala bych si pohoštění nejlépe na Starém městě případně i jinde (ne ale moc daleko od Karolina), nechcem tam nechat veškeré úspory, ale taky nebudem šetřit, když už se k té promoci jednou dostanu :) takže nějaký lepší střed ;)
    budu vděčná za jakékoliv tipy!

  2. Co zkusit Scuk.cz :-)?

  3. A z toho co není na scuku já bych ještě doporučila http://www.uzavoje.cz a máte to hned vedle. Kromě stálého lístku dělají i celkem výhodné tříchodové polední menu, občas tam zajdu a zatím vždycky spokojenost.

  4. Já měl oběd po promoci u pana Holby v restauraci Juridica v Karmelitský ulici a nemělo to chybu, takže vřele doporučuju. A z Karolina je to hezká procházka …

  5. ↪ 4 2-czech: nemělo to chybu
    Na rozdíl od anglického jídeláku, kde velmi rychlý přelet objevil hned čtyři.
    God is in the detail, they say.

  6. ↪ 4 2-czech: Připojuji se. Sice to nebylo po promoci, ale vždy jsme byli nadmíru spokojeni.

    Ano, webová prezentace není úplně dotažená, ale mezi námi, kolik podniků ji ma? Přes 10 jich moc nebude. :-/

  7. ↪ 5 Jednorožec: Opravdu se to v UK tak říká? Já to rčení znám jenom s ďáblem.

    ↪ 1 alchemila: Já jsem si po promoci prosadil Na kopci, i když od svatého Šimona a Judy, ale to opravdu zadání „poblíž Karolina“ nesplňuje.

  8. Ambiente Brasileiro U Zelené žáby za Staromákem už je cenově moc? To bych zvolil já. Protože vzálenost je optimální a ten systém servírování jídel se celkem do větší společnosti taky hodí… A pokud chcete něco levnějšího a uvolněnějšího nicméně dobrého, tak bych šel na druhou stranu a navštívil bych La Gare v Celnici.

  9. ↪ 7 Kytka: Opravdu. Obojí. S ďáblem je to holt libozvučnější, alliteration.

    Pro přesnost: boty jako: slils (slices), nobles (noodles), backed (baked), team (cream), atp. náleží restauraci U Závoje, kterou doporučil(a) Ala.
    But perhaps we should draw a veil over it. ;-)

  10. Oni v tom lístku mají těch chyb ještě víc, ale to nic nemění na tom, že je doporučuji jako vhodnou restauraci na oběd po promoci.
    Pokud jde o La Gare, tak to mi zas tak moc levné nepřijde, a navíc je dost hlučné a plné lidí, pokud předpokládám například přítomnost babiček a preferenci klidnějšího prostředí (a třeba trochu odděleného stolu od ostatních návštěvníků), což aspoň já jsem na oběd po promoci chtěla, ne sedět v hlučné ratejně. A La Gare hlučná ratejna je, přestože se mi celkem líbí a jídlo je tam dobré (většinou).

  11. My byli v listopadu po promoci U zlatého lva, je to hned na Ovocném trhu, přesto ty ceny nejsou přehnaný (oproti jiným podobným kolem Staromáku) a to co jsme si objednali bylo opravdu výborný. A ve vnitř je to vážně hezký, má to pro tu příležitost přesně tu atmosféru :)

  12. ↪ 4 2-czech:

    ↪ 6 Zdenek Malinsky: Chtěl jsem dnes vyzkoušet Vámi doporučovanou Juridicu, mám promoci ve středu. Ale ouha, byl den zavírací, tak teď nevím. Zkusit Juridicu bez testu a nechat se překvapit, nebo jít na jistotu do Lokálu v Míšenské ul. Co byste zvolili? Díky za radu.

  13. No, minimálně bych si udělal rezervaci a popř.domluvil menu. Co kdyby měl celou restauraci na ten den někdo zamluveno (svatba např.)? Určitě si to prohlédni a ochutnej. Každý můžeme mít jiný vkus a názor na věc.

    Lokál nevím, možná s kamarády, spolužáky…ale pro rodiče, babičku by chtělo asi něco klidnějšího, decentnějšího, komornějšího.

  14. Já jsem byla po své promoci v restauraci Století. Je to tam moc fajn. Lokál je super, ale není to podle mě moc pro slavnostní příležitost:-)

  15. Nemá ještě někdo tip na oběd po promoci v Karolinu? Doufala jsem, že stihne otevřít nová Pho Vietnam v Anglicke, ale asi ne… Premyslela jsem nad Osterii, ale nechci riskovat, ze chef nebude v nalade a budeme treba cekat na jidlo. Napada me Lokal U bile kuzelky, nebo Las Adelitas, ale oba oteviraji „az“ v 11:30 a ja budu po promoci uz v 10. A rodina z Moravy hladova… :-) Nemusi to byt nic super slavnostniho, babicky tam nebudou, ale dobre jidlo. Bude nas 10–15. Dík!

  16. My jsme skvěle oslavili promoci v restauraci Mon Ami ve Vršovicích. Menu měli velice pestré a všechna jídla příbuzným chutnala. Sestřenky si navíc mohly nakrmit želvičky v jezírku uvnitř restaurace. Báječná atmosféra. Bylo to tady http://restauracemonami.cz/kodanska

  17. Lukáši, když už si dělám reklamu na Cuketce, tak si nejdřív vyškrtnu z jídeláku kuřecí kapsy plněný eidamem, pizzy s ananasem a podobně, ne. Tady je to samej gurmán!:)

  18. A kdybych mela byt opravdu hnidopich, tak bych krom obsahu a delky menu zminila i jeho upravu. Comic Sans je font co na spoustu lidi pusobi jak cerveny hadr na byka. :)

  19. Tam je fakt kromě denního menu ještě dalších JEDENÁCT stránek jídel? Tak to už jsem dlouho neviděla…
    Mně připadá normální mít v nabídce spíš jedenáct JÍDEL a konec šmytec.

  20. ad MON AMI: ufff, to je děs.
    Fakt jedenáct stránek. Tady nebude maso (ryby) čerstvé ani omylem. Zjevně velké mrazáky. Pizza s eidamem je vážně vtip.
    A jak už jsem několikrát zmiňoval, když se tu objeví příspěvek, kdy zcela nový uživatel začne vychvalovat nějaký podnik, pak říkám jen „fajn reklama Lukáši“. Bohužel pro vás spíš odrazující…

  21. Pardon, nestihl jsme to smazat :))

  22. Já bych to ani nemazal, stejně si nemyslím, že by „někdo zdejší“ takovýto podnik vážně navštívil. A ta nabídka jídel mě zcela vážně pobavila :-)

  23. Tohle je proste LOL. Zase nejaky prostacek zjistil, ze by nebyla spatna reklama zadarmo. Take jsem pro ponechani na pamatku. Alespon vime kam opravdu ne. Leda nakrmit ty zelvicky :)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.