Bistro Špargl RSS

Štítky: , , ,

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Špargl pod Falkem (Gorkého 12, Brno)

    http://www.facebook.com/spargl

    Nový počin Studia 19 (Avia, Hansen, Falk) – obyč bistro, něco jako Polévkárna v Praze. Moc by mě zajímaly první reference od Brňáků ;)

  2. Dneska jsem byla, lehce mě vyděsilo liduprázdno sklepní místnosti, ale jinak bych řekla dost v pohodě jídlo :) úžasně milá obsluha a voda a chléb zadarmo :) Ještě párkrát zajdu a orecenzuji (někdy v květnu).

  3. Já byla jednou a nezaujalo mě to. Co se surovin týče, je to v pohodě, ale jinak se mi ty porce zdají spíš dost malé a hlavně chuťově mi přišlo, že tomu něco chybí, nemá to šmrnc. Taková lepši menza. Vyjezené to mají dost brzo.

  4. Tak já měla štěstí (nebo ty smůlu :) a porce mi naprosto vyhovují (i když já mám menší porce ráda). S tím vyjedením je to pravda. Přišly jsme tam s kamarádkou chvilku po 12 a už neměli to, na co jsem se těšila :) Ale v naší menze v Lednici se poslední dobou dost zhoršili, tak je pro mě Špargl o dost lepší menza :)

  5. Tady jsem jeste narazila na clanek Michala Kasparka (krom Brnonow pise taky do zradelni rubriky MF Dnes): http://brnonow.com/2011/03/spargl/

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.