Vražda po maďarsku! RSS

Štítky: , , , , ,

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Také milujete pálivá jídla? Žlučníky nám to jednou spočítají, ale já si vážně nemůžu pomoct :( Pikantní mám rád všechno, tžeba i makové buchty ;)))
    Na tohle jsem narazil při hledání surovin do maďarských specialit a… no to si prostě přečtěte! :D
    http://divnejbrouk.bloguje.cz/…-zakladu.php

  2. ROFLMAO :)

  3. mam taky palive moc rad. ale jen v urcitych jidlech. nekde je to samozrejme uplne na skodu. tahle vtipna historka mi pripomnela, jak jsem byl kdysi od korejcu (z te zle koreje:) pozvany na nevinnou opikacku prasete. prase bylo standardni, ale pokryvala ho jista vrstva koreni, ktera mi po pozreni pusobila obdobne potize jako testovacimu jezdci one madarske pasty… a oni ho vesele sporadali a placali si tam nekolikanasobne davky tehele dobroty. unglaublich… pridavam k dobru podobnou povidku…
    http://www.krox.eu/chili.htm

  4. Vyražte do Přerova na gulášové slavnosti – 6.9.2008. Kamarád z HU bude soutěžit :)

  5. a roztavi se mu hrnec…

  6. Joj! To je něco.
    Koukla jsem do lednice, co tam momentálně máme. Takže "
    Gulyáskrém csípös i csemege; Paprika krém inyenceknek; Piros Arany csemege i csípös – ételízesíto neboli červené zlato.
    Je to štiplavé, ale tak normálka. Jenže já mam plechovou hubu. Guláš, segedín nebo kapustnicu si nedokážu bez téhle dobrůtky představit.
    A žlučníkům to nevadí. Vypálí to breberky. :-)))

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.