Vyssi stred u dezertu RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

3 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Ahoj, take se vam nekdy stalo, ze pri peceni nejakeho kolace je stred vyssi nez kraje? Me se to stava napriklad u babovky, mrkvoveho kolace nebo u perniku. Nevi nekdo proc to? A jak povrch srovnat, aby byl vsude stejne rovny?

  2. ↪ 1 Lucille: hodně nahrnuju ke stranám, aby byla zezačátku uprostřed spíš prohlubeń. a peču bez horkovzduchu, někdy déle a na méně stupňů, ubírám sody/prášku, v některých (obzvlášť amerických) receptech bývá zbytečně kypřidel, nutno vyzkoušet:) dneska semi to stalo u nepiškotového korpusu na dort, protože jsem to těsto nějak neshrnovala a pekla horkovzdušně s dalšími blbostmi. u piškotových těst se mi to skoro nestává, jsou nakypřené jen našlehanými vejci a rostou hezky rovnoměrně.

  3. ok, dekuji, vyzkousim

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.