Videorecepty RSS

Štítky: , , , ,

8 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. už delší dobu pozoruji server http://ekucharka.net/ se zaměřením na videorecepty. paní domu tam zpracovává jednoduché recepty, pěkně po lopatě a na pohyblivých obrázcích s komentářem…

    co na to říkáte?

    (mi osobně se ta forma zdá moc poutavá, nad obsahem ale někdy kroutím hlavou – kombinace děsných surovin + mamčovského zjednodušování mi prostě nedělá dobře, možná to ale máte právě naopak? ;)

  2. Zpracovává jednoduché recepty? To tedy nevím co by měl být podle Vás složitý recept. Já naopak oceňuju jednoduché recepty protože zatím nejsem tak zkušený kuchař. Je pravda že používá hodně zdrobněliny (masíčko, těstíčko atd.) ale nějak mi to nevadí.

  3. Martine, některé recepty jsou fakt jednoduché, viz třeba smažený květák. Na druhou stranu je fakt, že vysvětlit to hezky polopaticky má smysl, zejména pak pro nováčky u plotny :))))

  4. Za jednoduché jsem rád! Ale do některých jiných se fakt pouštět nebudu :-)

  5. Musím říct, že se mi stránky celkem líbí. Paní vaří podobně jako moje máma, spoustu věcí si zjednodušuje brzkým podlévání, házením kostek masoxu apod., ale stránky má udělané pěkně. Rozhodně se podle jejího video návodu dá uvařit jídlo, které tam ukazuje. To musí zvládnout snad každý. Ukazuje a říká pouze pro daný recept důležité fáze vaření.
    Souhlasím ale s panem C., a také bych měl připomínky k výběru receptů – je to trochu ala školní jídelna, s výběrem surovin – např. na Moravského brabce libové plecko a na guláš zadní hovězí a některými technologickými postupy.
    Myslím, že stránky ocení zejména začínající kuchaři bez větších zkušeností.

  6. RR: přesně tak :)))

  7. …ale takhle prostě české mamči vaří :) imho :)

  8. Mě se to líbí … je to takové domácí ;-)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.