Parodie v Blbanově pokračuje RSS

Štítky: , ,

13 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…

    OMG! :(

  2. Blbanov, to je novy oficialni jmeno pro CR? Docela to sedi :( Ani mne neprekvapuje, ze se porad nemuzou dohodnout a v celku je mi jedno, jak to dopadne, protoze at tak nebo tak do roka prijdou s dalsi novelou…

  3. jo, Blbanov! :) ještě mě napadá něco na Č, ale není to publikovatelné :o)

    podle mě je to taky jedno, výhledově tohle stejně zreguluje evropská komise. můžem si potom gratulovat, že jsme poslední volové, co to neměli hotové v národní legislativě…

    mám teď ale čerstvou zprávu od bratra ze st.gallenu, který bude od 1.10.2008 taky nekuřácký (restaurace, bary etc.)! a tojsou prosím švýcaři… totální huliči magoři!

  4. Noooo … já ti nevím. Skutečně bych to nechal na majiteli restaurace. A pak bych volil ty nekuřácké, nebo dobře odvětrané. Ale když prostě někdo chce chodit do zahulený putyky, nechť chodí. Tohle direktivní nařizování je dle mého zásadní omezení osobní svobody.

  5. tak to se docela divim, ze ve svycarech bude zakaz, ja proti absolutnimu zakazu taky nejsem, kazdy restaurater by mel mit pravo se rozhodnout, stejne jako kazdy zakaznik si muze vybrat kam pujde

  6. uff, na majitelích restaurace je to přece již teď a situace je katastrofální. tohle není o svobodě, ale o zdraví.

    nebudu to hrotit jmenováním všech argumentů, dám jen přirovnání k regulaci koupání, silničního provozu, podmínek na pracovišti, hygieně stravování, etc. kouření není normální – na zdraví ohrožuje nejen hosty ale i pracovníky v gastronomii.

    (jako bonus doporučuji návštěvu libovolného interního oddělení v zemi a rozhovor s vybranými pacienty, které „ta sranda už přešla“)

  7. Také se přikláním k tomu, že na majitelích restaurací to je už teď a výsledek je ten, že docela často odmítnu jít na pivo s kamarády z jediného důvodu – zakouřené prostředí. A když neodmítnu, ihned po návratu domů strávím minimálně půl hodiny ve sprše, protože při tom smradu, kterým mi načichnou vlasy bych neusnul.

    Krásný je, jak v zemích, kde zákaz dosud není se hostinští a majitelé barů bouřej, že jim to omezí podnikání a v zemích, kde už to zavedli ti samí zástupci hostinských konstatujou, že se pletli a tržby se po zavedení zákazu spíše zvýšily…

  8. ajajaj, to jsme ale pichli do osiho hnizda, pan cuketka se nam pekne rozzhavil ;(
    taky mi vadi, kdyz mi nekdo huli pod nos u jidla, ale absolutni zakaz stejne nic nevyresi. Kuraci budou proste postavat u dveri do podniku a pres ten kour novy hosti vchod mozna ani nenajdou. Resenim by podle mne mohlo byt vymezeni kuracke casti bez obsluhy. Po jidle by se kurak mohl odebrat se svym digestivem do kurakum vyclenene mistnost a vec by byla vyresena. Aspon takhle se to resi v nekterych restauracich u nas…

  9. Ja jsem kurak a jsem taky pro zakaz! Pobyt v zahulene mistosti je neprijemny jak pro kuraky tak pro nekuraky…

  10. Já jsem taky kuřák, úplný zákaz kouření by mi nevdil, ale nepovažuji ho za nutné, jen zákaz v restauracích, kde se podává jídlo (nejen v době oběda!!!), protože ne každý kuřák je tolerantní a rozumný a nekouří ostatním pod nos, když chtějí jíst. A pak povinně účinná klimatizace. Nedávno jsme byly v restauraci"U Je­línka" -na celou plochu jen 2 okna, která jsme museli před 10. zavřít kvůli nočnímu klidu. Nedalo se tam dýchat a cestou domů jsem se za svůj bezdomovecký zápach styděla:-( Kouřit mě v tom smradu ani nenapadlo!

  11. pár let jsem kouřila a když jsem přestávala,tak jsem přestala chodit do míst,kde se kouří,abych nedostala opět chuť a nezačala..teď už je to v pohodě,ale při jídle mi to celkem vadí a volím tedy nekuřácké restaurace-pokud to jde..při výletech do míst,kam chodíme primárně pít,se občas stává,že si něco k jídlu dám a poté od svých přátel slyším:Nevadí ti,že nám tady do toho kouření jíš?)

  12. No, já kouřil asi půl roku na střední (pak mě to přestalo bavit) ale doteďka, když vidím nějakou reklamu na cigára, mám často chuť si zapálit (na toho prvního práska, kterej člověku připomene, jak jsme se povalovali na loďce na rybníce uprostřed léta, nebo posedávali na stadionu a vedli moudrý řeči před holkama, dědu, kterej byl cejtit tabákem, olejem a kravama).

    Tyhle reklamy bych zakázal.

  13. Taky jsem si občas blafla. Jednou za rok, když někde pařím mne to občas ještě chytne a dám si davajku. Ale to bývají většinou soukromé akce někde v baru.
    Jinak jsem pro zákaz kouření jak v restauracích, tak na veřejnosti. Nevím, proč mám inhalovat kouř, který vxypouští maník, jdoucí přede mnou. na zastávkách se to taky nedodržovalo, je to hnus, když vám někdo čudí pod nos.

    6. ano, ano. netřeba ale internu, co takhle ORL a chirurgii hlavy a krku? Karcinomy hrtanu, nosohltanu, jazyka, tonsilly, patra? Víte, jak vypadají pacienti po těchto operacích?

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.