Cukrárna U Myšáka RSS

Štítky: , ,

33 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. http://www.gallerymysak.cz/index.php?…

    zatím to vypadá na 15.10., dle náhledu do interiru skrze polepenou výlohu to vypadá o mocný pokus a o dobovou rekonstrukci :) po to žuchnul celý barák, už je to spíš jen taková sranda…

    ále i tak se těším! …

    na dortiq ;o)

  2. Dobova rekonstrukcia sa zda sa hodne vydarila, som zvedava na konecnu tvar. Ma to byt vraj hodne o zmrzline (nejak sa nam s nou v poslednej dobe roztrhlo vrece, nie?), co mozno zrovna v zari az tak „hot“ nie je, ale aj tak som zvedava, ci bude tak revolucna, ako sa avizuje. A uz sa tesim, az si pojdem hore posediet pri dortiku… (novo-)dobove kaviarne a cukrarne su pre mna jedna z veci, ktore robia Prahu Prahou!

  3. pokud se nemýlím, tak je to v tom baráku, který nechali (naschvál) spadnout? nebo je to ten vedle?

  4. Joj to fakt neviem… ja som v Prahe este len par mesiacov, takze starsie zahady spadnutych domov mi nic nevravia :(

  5. Myslím, že spadl ten vedle Myšáka, ale nejsem si na 100% jistá.

  6. neva, odpovím si sám, je to on ;)

    http://neviditelnypes.lidovky.cz/p_kultura.asp?…

  7. Aha, pomotala jsem to s tou dírou vedle Myšáka. Ta co vznikla uměle. Taky…

  8. podle TK, která bude 20 listopadu se to už blíží. na konci října to tedy rozhodně nestihli. natěšený jsem ale ohromně! :)

  9. Ja sem tuhle v televizi videl porad o tom, ja se davaji do kupy nejruznejsi podniky a snazi se o dobovou atmosferu a vyzdobu a krome Paukerta tam byl i Mysak. Nejakej architekt tvrdil, ze tam bude „kvalitni socialisticka architektura“. Tak sem taky zvedavej, i kdyz na sladky moc nejsem. Ale treba budou mit i chlebičky…

  10. http://procne.ihned.cz/…me-tam-prvni

  11. Zdravím, co vím (informace z předvčerejška) budou otevírat někdy během víkendu. Sami ještě neví jaký den.

  12. slavnostně bylo otevřeno dnes, nahoře u ž to bylo v podstatě dochystané, dolní paro zatím zelo prázdnotou,… jestli chtěji o víkendu, budou si muset sakra máknout! :)

    děsím se kávy!!! :((( piazza d'oro intenso

  13. budou mit alespon dobre caje:)

  14. Harney & Sons? ;-))) Mňam!
    Včera jsem jela kolem tramvají, z dáli to vypadá pěkně. Tož uvidíme!

  15. vnitřek je takovej sandovně umělohmotnej a klaustrofobickej :) jako reálný zážitek to ještě neberu, bylot am fakticky narváno z důvodu TK a nebyla tam ani základní nabídka v akci… necháme se překvapit… :)

    slova „původní“, „tradiční“ a „poctivé“ zazněla asi 100×., tož tak :))

  16. tak abych pravdu děl, tak si z Myšáka pamatuju jen, že to bylo v patře, interiér nula a pak lístečky, které fungovaly systémem a la Harrods. Zmrzlinové poháry – griliáš, oříšky atd. Když jsme jako malincí jezdívali do Jugošky, jezdila s náma šéfcukrářka od Myšáka. Hezká baba .o)

  17. Myšáka nepamatuji, architekt, který to dělal to popisoval tak, že dole byly nějaké klenoty (tj. nevymlátili všechny štuky), nahoře cukrárna (vymlátili vše do hola)…

  18. už mám několikanásobně odchozíno (a už to pomali i datlim)…

    byli jste také??? :) jaké byly první dojmy? :)

  19. Viděla jsem jen v TV a novinách, šílený nával, dámy stály frontu na dortík a personál nestíhal.
    To je silný a slibný začátek. Počkám, až prvotní šílenství opadne a pak zajdu.
    Těším se na report!!!

  20. Včera odpoledne cestou z divadla Minor jsme s manželkou pozvali své rodiče a děti do nově otevřené cukrárny U Myšáka. Nečekal jsem, že cukrárna v centru Prahy bude levnou záležitostí, ale to co jsme zažili nás doslova šokovalo. Jediná vitrína s 12ti druhy dortíků byla umístěna v místě, kde vychází personál. Tím pádem prostě překážíte obsluze, a té nezbývá nic jiného než vás při výběru neustále od vitríny odhánět, aby mohla projít. Mám pocit, že u zákusků byly uvedeny pouze číslovky, ale ceny jsme nezaregistrovali.Co se týče výběru, tak tři druhy s dvanácti byly z odpalovaného těsta věneček, labuť a ještě nějaké řezy, nebo housenky.Objednali jsme si jahodové tiramisu za 90,–kč, každé dítě pohárek po kopečku zmrzliny „Malý myšák“ á 70,–kč, 1× Lucerna 120,–kč, 1× cappucino, 2× luongo a děda pouze 1× kávu Myšák, protože nemlsá…Když jsme po dortíkách čekali 30minut !!! na kávu, a přinesli nám piazzu d oro což je tuším odnož Douwe Egbert nevalné chuti a účtenku na 670,–kč myslel sem, že si servírka dělá legrandu.Zdařilost zrekonstruovaného interiéru jsem v tom šoku a množství lidí ani neregistroval.Čekal jsem, že budu šokován výběrem v třípatrové cukrárně, ale byl jsem šokován pouze cenami.

  21. 20: ještě jsem tam nebyl, ale Vaše zkušenost mě ani nepřekvapuje. Navazovat není to samé co vybudovat. Stejně to za chvíli zavřou, budou mít asi nesmyslný nájem. Jinak prostě a jednoduše: kdo chce skvělé, poctivé a cenově dobré zákusky tak musí k Hájkovi a Boušové a nebo do Jeste. Tam dělá bývalí cukrář z IHC a ten fakt umí.

  22. 21: Jeste(.cz)? Využívala jsem na catering celkem často avždy spokojenost a pravda, vše, včetně sladkého mizelo závratnou rychlostí.

  23. Hmm, tak to vypadá, že Jeste už nefunguje: „Provoz této domény byl pozastaven z dùvodu platební neschopnosti vlastníka této domény.“ A to jsem zrovna začala být zvědavá. Já ráda poctivé zákusky. Takový dobrý větrník…aaach!

  24. Ještě, že je tu Erhartova cukrárna. Ta nám snad vydrží a nezklame…

  25. 23&24: ted na to taky valim oci, je to uz par let, tak se asi tolik nedarilo, ale fakt jsme s nima byli vzdy spokojeni… :(

  26. Jel jsem dneska okolo tramvají a dávám Myšákovy 5 měsíců. Pak skončí. Na jedněch dveřích takovym tim popisovačem na sklo napsáno VCHOD VEDLE! a na druhejch ZAVÍREJTE ZA SEBOU DVEŘE! Jestli tam stoji dort tolik, co takly nahore někdo psal, tak je to neomalenost největšího kalibru! Je to banda amatérů!!!!

  27. Mám od kamarádky neuvěřitelnou novinku. Prý na vlastní oči viděla na výloze ceduli.„PŘIJMEME CUKRÁŘE“! Tak to je opravdu promyšlená koncepce cukrářské výroby…

  28. wd40:

    hm smutný :( no ale pro tohle bych je nekamenoval. kvalifikované cukráře skoro není možné sehnat… hlavní cukrář je tam Pavel Juraška – předtím pracoval ve Slavii. nevím přesně ve kterém období, ale podle kvality dortů co sjem tam někdy zkusol je to pro mě spíše negativní reference.

  29. no ale zatím tam jsou davy lidí – aspoň na velikost těch prostor – asi zabírá reklama v novinách
    nahoru jsem se neprobojovala a dole zmrzlina nic moc, s kousky ledu a to sezení u stolků u zdi, kdy vám studený průvan fičí přímo na kolena – hrůza
    takže velké zklamání

  30. Tak jsem poprvé byla u Myšáka v pátek ve 20:00 – přivítal nás Michal David (po naší prosbě servírka přeci jenom změnila žánr) nevím, jak vy, ale mě se ta hudba do těch prostor moc nehodí…
    Dala jsem si Tiramisu a velmi, velmi se zklamala – děsivě přeslazené, ošizené, málo piškotů…no prostě jsem to ani nedojedla…čaj dobrý, ale to je na podnik s takovouto tradicí přeci jen málo:( zklamání veliké…no možná si tam dám ještě někdy zmrzlinu…ale to je asi tak vše…myslím, že hodně promarněná investice…
    zábavné mi ještě přišlo, když se nás servírka 10 min před zavírací dobou přišla zeptat : „dáte si ještě něco?“ a v zápětí, když jsme chtěli, tak nám řekla, že za deset minut zavírají…doteď nechápu, proč se teda ptala?

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.