Podfukáři na FT v Brně okolí RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

7 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Na Jižní Moravě a především v Brně a jeho okolí parazitují na FT dvě podvodné firmy. Najdete je kupodivu na VŠECH trzích v regionu. Jedna se „slovenskými ovčími sýry“, ve skutečnosti polské z dotovaného kravského mléka. Druhá firma „Maďarské NEBO uzenářské speciality“ ve skutečnosti dovoz z maďarského Makra. Tato firma byla loni na Vánočních trzích v Brně oceněna i ČOI pokutou 12.000,– Kč za nepoctivé váhy u dvou kontrolních nákupů. Stabilně je můžete potkat v Brně u vchodu do Alberta v Olympii.

  2. Reagujem na príspevky,ktoré tvrdo kritizujú našu firmu predávajúcu Slovenské syry v Brne a okolí.Máme syry kravské, aj ovčie,ale zo slovenských kráv a oviec.Veľmi nás mrzí,že ľudia,ktorí písali tieto nepravdivé a neoverené príspevky chcú poškodiť našu firmu.Nečakáme od každého,že ho naše výrobky okúzlia,ale mámé veľmi veľa verných zákazníkov,ktorý sú radi,že nás na FT nájdu.
    Akékoľvek informácie, kritiku a dotazy ohľadom našich výrobkov posielajte na náš mail-jirco@centrum.sk.

  3. Když už je zmíněno téma „pofukáři na FT“, tak by mě zajímalo, jak to je se stánkem prodávajícím sýry na náplavce – Praha 2 (stánek byl v řadě blíž Vltavě). Na farmáře či výrobce ti dva „prodejci“ v sobotu nevypadali ani omylem. A jejich podivnou image doplňoval i starý sedan se středočeskou SPZ, který spíš působil jako auto na pařby (taky měli z auta vyveden reprák a pouštěli si hospodskou muziku). Na stánku krájeli jakýsi velký bochník sýra a prodávali balenou Gran Moravii. Asi jsem to měl omrknout víc… Každopádně jsem se tomuto stánku vyhnul.

  4. Slovenské sýry : S tím jak to u vás chodí máme přímé informace pane Jirko NOváku. Moje přítelkyně u vás totiž pracovala, stejně jako já jsem dělal v MAKRO maďarských nebo teď už Uzenářských specialitách.

    Takže tím chci jen říct, že máme informace z první ruky a ne jen z doslechu.

    A na závěr, takové zboží nemá s malovýrobci či dokonce farmáři nic společného a na FT nemá co dělat. Ovšem když to lidi kupují … je to spíš otázka pro organizátory jaký mají mít kredit právě ty jejich trhy.

  5. Dan258:Takže,ak vaša priateľka u nás pracovala,tak vie,že syry sú vyrábané v Zázrivej…a hlavne ak pracovala,tak ako predavačka a výrobu nikdy nevidela…je to tvrdenie proti tvrdeniu,ale každý korbáčik je spletený ručne…môžte si urobiť výlet do Zázrivej a presvedčiť sa o tom…aj s vašou „slovenskou priateľkou“…

  6. ↪ 4 Dan258: Trochu mi to pripada jako vyrizovani starych uctu. Pokud mate hmatatelne informace, kterymi muzete sva tvrzeni podlozit, sem s nimi. Zatim jste tu ale zadne plausibilni dukazy nepredlozil.
    Tohle forum ale neni ta prava platforma pro osobni mstu. Idealne se ale obratte na COI, pokud mate skutecne co rici.

  7. ↪ 1 Dan258: Vracim se k Vasemu starsimu postu tykajicimu se uzenarskych specialit. Vite o jakou firmu se jedna ? Dal jsem par radku o konkretnim pripadu na blog, zajimalo by me, jestli se nahodou nejedna o stejny subjekt.

    http://gerbill.posterous.com/…avne-klamani

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.