blondie RSS

Štítky: , , ,

8 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. naprosto mi učaroval dezert blondie (blondýna:) z BurgerKingu, ale nikde jsem na něj nenašla ten správný recept, poradíte?

  2. http://allrecipes.com/…es/Main.aspx , treba na nejake strance podobneho typu? Ja mela nekde ulozeny strasne lakavy recept, ted jste mi to pripomnel, ale nemuzu ho najit, safra…

  3. tam jsem koukala, ale žádná z těch fotek se nepodobá tomu z BK, všechno je to spíš piškot, když to tahle blondie vypadá spíš jak nedopečené suflé s příchutí a barvou salka. ale je pravda, že jsem podle toho přímo péct nezkoušela.

  4. A co třeba takhle a dokonce česky: http://chillijulie.cz/…-vitezi.html

  5. A co tohle (mám už nějakou dobu uloženo v záložkách, ale zatím jsem nevyzkoušela): http://thepioneerwoman.com/…utter-sauce/

  6. já se sem včera už nemohla dostat, nechtělo mě to přihlásit, ale ještě tohle mě někdy zaujalo
    http://www.tarteletteblog.com/…rownies.html
    a
    http://parispastry.blogspot.com/…londies.html#… vypadaji taky velmi hutne. nakonec mě tohle fóŕum donutilo upéct si k noční práci aspoń posilńující hořké brownies:)

  7. ↪ 1 garffielb: Já občas peču blondies s burákovým máslem, tak kdyby se vám zdálo, že to je nějaká taková chuť, dejte vědět, recept někde mám.

  8. tak to vidím tak, že nakoupím bílou čokoládu a pustím se do zkoušení několika těch receptů, sice ty fotky moc podobné tomu z BK nejsou, ale třeba to chuťově bude podobné :)
    karlicka: no tahle blondýna chutná spíš jak horké salko, burákové máslo v ní necítím (já ho nejím, tak bych to poznala:)
    děkuji za rady

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.