Nejlepší kukuřičná mouka pro tortily RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

3 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Zajímalo by mě, jaká je nejvhodnější kukuřičná mouka pro výrobu tortil. Vím, že to musí být mouka bez slupek, ale existují mouky z kukuřice bílé, žluté a modré. Jaký je mezi nimi rozdíl?

  2. ↪ 1 Gurmetka: Zkuste se podívat na http://www.manana.cz – tam by to snad mělo být. Pokud ne, napište přímo autorovi stránky, určitě Vám rád odpoví. A docela bych pánovi věřila, na mexickou a jinou jihoamerickou kuchyni je opravdu odborník.

  3. Přiznám se, že nevím, jaký je mezi různými typy kukuřice rozdíl (kvalitativní, chuťový)… Ale pokud vím, je pro přípravu tortil nejlepší Masa harina, viz http://www.viva-la-vida.cz/…ts/zbozi.php?…

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.