drsné kuřecí stehno RSS

Štítky: , ,

3 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Dnes mě překvapila nečekaná návštěva, která přinesla dva balíčky kuřecích stehen bez kosti koupené v Albertu. Jeden je z Vodňan a je v pořádku (tj. poživatelný). U druhého (výrobce: Rabbit Trhový Štěpánov) mne překvapilo, že blána na všech tří kouscích je jakoby zdrsněná. Nešlo to umýt a maso navíc divně páchlo (nikoli zkaženě, ale ne tak, jako kvalitní maso, které si nosím od řezníka), takže putovalo do koše. Prošlé to podle údajů na balení nebylo a případná éčka na balení nebyla uvedena (narozdíl od Vodňan, které použily kyslík a E290). Co to proboha mohlo být?

  2. To je způsobeno krmivem kuřat v jednotlivých drůbežárnách. Tak pokud už kupovat kupná kuřata, tak jen Vodňany nebo případně Kostelecké uzeniny.

  3. Pach byl určitě způsoben krmivem, ale ten drsný povrch? Podle mne to museli namočit do nějakého hnusu a ani to nenapsali na obalu – myslela jsem, že je to povinné.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.