Sushi konečně v Brně! RSS

Štítky: , , , , ,

18 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. http://www.momosushi.cz/

    tak jste se dočkali brňáci :) čekám na první postřehy :)))

  2. Jsem měla radost, když jsem zahlédla tohle vlákno, a ono to je jen rozvoz zatím?:-( A menu mají jen v pdf, taky vás tak prudí, když má restaurace menu jen v souboru ke stažení?

  3. taky sem na chvíli naletěl no :) zatím jen rozvoz, ale je to dobrý signál…

    pdf mě irituje nejen u restaurací… dycky se mi to zasekávalo. teď mám ale prohlížeč chrome a nejnovější instalaci readeru a načítá se mi to stejně rychle jako web :)

  4. Sushi do Brna dorazilo dávno. Je na jídelním lístku v Brabanderovi, Onyxu i občas u Kastelána, ale jen jako zpestření stálé nabídky, u Kastelána v rámci tzv. Yoshoku večera. Budu se ráda mýlit, ale k záměru Momosushi v Brně jsem trochu skeptická. Lidi nechodí do restaurace na ryby, na sushi začnou? Nevím, nevím. Už tu jeden podobný pokus krátce fungoval, snad v Olympii…

  5. tak myslím, že reference na sushi v těch podnicích jsme slyšeli oba. yoshoku bylo snad 4 x za rok , onyx no comment, + ještě jedne hotel, kde se musí zavolat předem. nidkto z nich nebyl dosud zaměřen na sushi exkluzivně…

    takže je to určitě posun :) nezbývá než drže palce, pípadně se vrhnoutna první testík! :op

  6. Tak jo, přivezu ti sušinko do Práhy, votestujeme…;)

  7. Dobrý den,
    všem se omlouvám za nefunkční stránky, pdf je jen takové nouzové řešení. Víme že nepůsobí dobře. Bohužel nastaly neočekávané problémy s naším webem. Snažíme se vše co nejdříve napravit. Najdete na naších stránkách fotografie i informace a bude možné i zadat objednávku přes e-shop. Zatím prosím telefonujte. Věříme že i přesto Vám bude chutnat.

  8. 7. Za pdf se až tak omlouvat netřeba, to spíš za tu melodii, která mě přinutila odhrnout hromadu papírů z klávesnice notebooku, abych našel tlačítko mute, které na velké klávesnici nemám (-:. Nemám rád stránky, které vydávají nevyžádané zvuky a pokud ten nevyžádaný zvuk je navíc úryvek melodie, který trvá 5 sekund a stále se opakuje, je nemám rád slabé slovo. Když jsem se ale přes tyto nástrahy dostal až k menu, vypadalo to moc lákavě.

  9. Líbí se mi, když někdo z restaurace reaguje v diskuzi, je to takové sympatické, zvlášť když je to konstruktivní:)
    Nechcete nám říct něco víc? Jak tenhle nápad vzniknul, kdo za ním stojí apod.? Nenechte se pobízet:)

  10. Musím se přiznat, že sleduji co se okolo našeho MOMO Sushi děje, pročítám diskuze a sleduji reakce. Tenhle nápad vzniknul, teda co se týče mne, zhruba v roce 2002. To jsem se ve Velké Británii poprvé naučil od kamarádky z Číny sushi. A od té doby se mě to nepustilo ani nepustí. Loni jsem narazil na investora se stejným nápadem, který mne oslovil. Následovaly kurz v Británii ve Feng Sushi, cesta do japonska na Tokyo Sushi Academy a nakonec krátká pracovní stáž opět ve Feng Sushi v Londýně. Prvotním záměrem byla restaurace, ale stále nebyly vhodné prostory. Začali jsme alespoň rozvozem, abysme se přesvědčili, že v Brně o kvalitní Sushi zájem je. Teď už je to na Vás. Těšíme se. M.Kučmerčík

  11. díky Michale za reportík! ;)

    http://www.copywriterka.cz/…y-dejte.html

  12. Rádo se stalo:)

  13. Dobrý večer, právě jsme si se ženou skutečně pochutnali na sushi od momosushi. Musím říct, že donáška do domu přesně dle informací z webu, velice příjemné jednání, sushi bylo čerstvé, chutné a zcela jednoznačně nezůstanu u jediné objednávky :). Budu se snažit rozšířit informace po všech známých, kteří postrádali sushi v Brně a snad se této firmě podaří otevřít i sushi bar, toto skutečně v Brně chybí! Zdravím všechny
    Milan

  14. MOMO se konečně dočkalo vlastní provozovny, start na nečisto již tento víkend!

    Vážení zákazníci MOMO Sushi,

    s radostí Vám oznamujeme, že se blíží den zahájení provozu MOMO sushi baru, na jehož otevření jste čekali. Nabízíme Vám, našim vybraným zákazníkům, jedinečnou příležitost zúčastnit se tohoto otevření. Nabídka je určena pouze pro Vás. Vzhledem k tomu, že kapacita míst je omezená, doporučujeme, abyste si je rezervovali na adrese: http://bar.momosushi.cz/rezervace.php nebo na telefonním čísle: 777 698 821, u pana Miroslava Mazala.

    Místo konání:

    Solniční 13, Brno

    Termíny akcí:

    1. pátek – 8. května 2009: od 12:00 – do 14:00 (až 40 míst)

    2. pátek – 8. května 2009: od 18:00 – do 20:00 (až 40 míst)

    3. sobota – 9. května 2009: od 12:00 – do 14:00 (až 40 míst)

    4. sobota – 9. května 2009: od 18:00 – do 20:00 (až 40 míst)

    (Pozor: Rezervace na pátek je možná od středy rezervace na sobotu od čtvrtka)

    Na co se můžete těšit v rámci vstupného:

    1. Welcome drink,

    2. veškeré nealkoholické nápoje z nápojového lístku dle Vašeho výběru,

    3. japonské pivo Asahi,

    4. japonské čaje prvotřídní kvality,

    5. neomezené množství sushi,

    6. ochutnávka vybraných japonských specialit,

    7. japonské dezerty a italskou kávu.

    Vstupné na tuto akci je 425,– Kč za osobu nebo 790,–Kč pro pár.

    Věříme, že pozvání na tento – pro Brno výjimečný – gastronomický zážitek spojený s prezentací MOMO sushi klubu přijmete.

    Váš MOMO Sushi team

  15. Juhuu, toz v sobotu se tesim na ochutnavku :)

  16. Mě snad picne!!! ÁGRHH, nejdřív ochutnávka káv v Praze, teď sushi v Brně v termínech kdy nemůžu, za co mě trestáš!!!

  17. spíš sem patří ten můj MOMO report http://blog.veruska.cz/?…

  18. nové levné sushi v campus square:

    http://brnonow.com/…tasty-sushi/

    znáte? co říkáte? brno zdá se pod japonským útokom :)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.