Kde sehnat opravdu kvalitní párky RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

11 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Nemáte tipy, kde v Praze sehnat opravdu kvalitní párky? Tím myslím s vysokým podílem masa bez ostatního balastu, málo soli apod. Chtěla bych na party udělat zapečené párky v těstíčku, ale běžné se mi opravdu příčí.

  2. Před pár dny jsem dával na scuk http://www.scuk.cz/…la-louzecka/ a prý jsou občas i na trzích (viz. popis podniku), tak to můžete zkusit tam.

  3. ↪ 2 Kytka: Potvrzuju, Loužeckých párky jsou moc dobré. Akorát je problém je v Praze koupit, Loužeckých jsou z Kladna.
    Ale kdysi jsem tam volala a domlouvala se s nimi – kousek od Kulaťáku je nějaká prodejna potravin, kam dovážejí maso. A kdybych si prý předem zavolala a dohodla se, přihodili by tam pro mě i ty párky. Nakonec jsem akci párek nerealizovala, přec jen Kulaťák je pro mě dost z ruky a kvůli párkům mi to nepřišlo dost nutné. Ale můžete zkusit, číslo mají na webu a byli tam hrozně milí.

  4. ↪ 3 kami: No já náhodou narazil přímo na jejich výrobnu a milí opravdu byli – viz. ta recenze na Scuku. A jezdí prý teď do Prahy i na některé trhy, takže se jejich párky dají koupit tam.

  5. ↪ 4 Kytka: Aha, já nepochopila, že Neuměřice jsou to ono :)

  6. ↪ 1 xpila: ↪ 2 Kytka: ↪ 3 kami: Loužeckých uzeniny měly dnes stánek na trzích na pěší zóně u Anděla. Trhy se konají ob týden, takže za 14 dní bude šance k nákupu.

  7. Prodávají každou středu celý den před Arkádama na Pankráci. Zatím jsem zkoušel jenom vídeňské (mají několik dalších druhů) a ty byly moc dobrý.

  8. Chutnají mi párky z „Moje kredenc“ – ne vždy, ale často mají párky zatavené ve foliovém balíčku, jsou ve velikosti asi 15 cm, balíček je označen něco jako „párky pikant“ (ale nejsou pálivé) a „97% masa“, výrobce si nepamatuji, ale jsou dobré, vážně masové, libové a podle mne nepřesolené. Tedy jednou mne naštvalo, že jsem v nich našla chrupavku, ale to už jsem šťoura, s tím se asi musí občas počítat…

  9. ↪ 8 molie: Tak to jsou ty od Loužeckých, o kterých jsme mluvili.

  10. Pokud není čas obíhat trhy,můžu doporučit Ponnath, ale „jen“ 85 % masa :-( Chuťově dobré (dle mého názoru).

  11. Loužečtí – každé úterý na farmářském tržišti na Kubáni…

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.