Další nová "hotelovka" v Praze RSS

Štítky: , , , , ,

17 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. bude v hotelu Kempinski v Hybernské 12 – Le Grill ;)

    otevření 14.10.2008!

    další detaily snad časem na http://www.kempinski.com/

  2. už to nebožáci otevřeli jo? to jsem zvědav kdo tam bude bydlet, v Praze není noha, za to milion hotelů

  3. o Kempinski bych se mocnebál :) jestli tu místo nejni, tak si ho udělají :)

  4. no to jsme si mysleli o Oriental Mandarínu také a že je to nějaké Jméno s velkým M – a ono to tak slavné není, spíše k pláči

  5. aha ;)

  6. 4: Co je spatne s Mandarinem?

  7. Celkem i nic, jen je to hotel pro individuelní klientelu, nejluxusnějšího kalibru – přímá konkurence FS. Ovšem poslední dobou jim to nešlape, dokonce se v Evropě musel jeden zavřít, myslím, že v Madarsku, ale nechcu fabulovat. Špatné je, že hotel v podstatě nedostavěli dle původního záměru, chybí tam celkem dost velký kus. Klientela je tam spíše zájezdní, autobusová a celkově se jim ten záměr moc nepovedl. Je to dobrá lokalita na procházky Prahou, ale autobus tam nezajede, špatně se to hledá. Z pokojů není nikam výhled a pokoje jsou dost temné. Oproti FS mají špatnou obsazenost a účtují si dost malé ceny, tzn. že jim to nešlape. No a taková hnusná připomínka nakonec: koho nevzali do FS, šel makat do Mandarinu a to je fakt.

  8. hm, zajímavé :) dle záměrů plánují do dvou let postavit dalších cca 15 hotelů po celém světě… možná problém pražské pobočky…

  9. no záměr je věc jedna a realita druhá, hovořím o Praze, kde znám poměry a osobně se tam pohybuji a znám zdejší scénu včetně aktérů. Ale proč by neexpandovali, v Bankoku se mi M. Oriental mooooc líbil. To bylo jiné kafé. Třeba se to zlepší, netvrdím, že to zavřou ale rozhodně se od nich na Pražské hotelové scéně očekávalo více.

  10. Tak jsem tam byl dneska na večeři, hotel nádhera – restaurace taky, až na tu nabídku – ta stojí za prd. Jen mají kompletně prázdno, už před otevřením dokonce předělali koncept.

  11. až na tu nabídku – ta stojí za prd

    když už tady plevelíte, neztratil byste chvilku a ten prd nějak blíže specifikoval? ;)

  12. prd = svíčková s knedlíkem, kachní prsa, foa gráá, nějaká ta těstovina, prostě zatím hotelová restaurace, kam se nevyplatí zajít. Není to drahé, ale doufáme, že po čase budou snažit a bude to gastro-entero ráj. Nebyla tam žádná položka, kterou bych si jinde nemohl dát nebo mě lákala tam zajít. Jinak upozornuji na jaro – ve vnitrobloku je nádherná zahrada, kde se budou pořádat trachtace. To bude jistě velice romantické a přijemné, protože už ted v zimě to vypadá velmi pěkně.

  13. díky za upřesnění ;)

  14. není zač

  15. dosti husté prohučení na 4 hvězdy od expats.cz:

    http://www.expats.cz/…ew-le-grill/

  16. :-)))
    zdrzim sa poznamky, ktora ma v tejto suvislosti napada…

  17. njn, eeehhhm :))

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.