Řeznictví v Hradci Králové RSS

Štítky: ,

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Milí cukeťáci,
    najde se mezi vámi někdo, kdo by poradil, kam se hodí jít pro maso v Hradci Králové (popř. velmi blízkém okolí)? Stačí mi, když budou mít hovězí na polévku (s kostma) a na dušení. Makro ne-e, kouzelnou kartičku nemám:-)

  2. Zdravím,
    my chodíme pro hovězí do malé masny BOCUS v ulici Rybova v Malšovicích (u kruháče, vedle pekařství u kubíčka). Je to české maso z podorlických chovů, zatím vždy dobré.
    Jen těma kostma si nejsem jistá, většinou mají maso „bezkostné“. Také záleží na tom, v který den byste přišel, některý den mají dodávku telecího, některý den ne, i výběr hovězího se v jednotlivé dny liší…
    Kdyžtak zkuste napsat dotaz na http://www.bocus.cz

  3. Zaslechl jsem dobré reference na RegioPRO v centru v budově zrekonstruovaného nového pivovaru (vedle restaurace U Lva). Osobně ale nemám zkušenost.

  4. ↪ 3 spazik: RegioPRO tusim prodava maso prave od Bocusu (viz prispevek vyse)

  5. Děkuji za tipy, o prázdninách to prozkoumám a dám vědět:-)

  6. Doporučuji vyzkoušet řeznictví na křižovatce Habrmanovy a Jiřího Purkyně. Říká se tam u Plota. Slušná nabídka, speciálnější věci se dají objednat (třeba kýta připravená na gril).
    Jinak zkuste třeba jejich vyhlášenou játrovou zavářku nebo maso na tatarák.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.