Pekárna v brně RSS

Štítky: ,

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Mohl by mi tu prosím někdo poradit nějako dobrou pekárnu (třeba jako Rembrant Donuts) v centru Brna? Nejlépe po cestě z nádraží na Veveří. Jezdím sem dálkově do školy a pořád jsem nenarazila na nic, kde bych si mohla po ránu koupit čerstvý křupavý croissant. Panerie na České je vyloženě zklamání, protože má většinou všechno blízko ke stádiu gumovatosti (a to jezdim na devátou) a Crocus mi připadá s nabídkou spíš Odkolek nebo michelské pekárny. Až mě napadlo jestli nebude nejlepší varianta Billa:-(

  2. Asi bude, pekarny v Brne jsou tragicke :( na Malinaku je pekarstvi Makovec, ktere ma trochu kvalitnejsi pecivo, ale ten sortiment je takovy klasicky – chleba a kolace, zrovna tenhle typ peciva fakt nevim, kde je dobry. Tez mi tu v Brne chybi nejaka dobra klasicka patisserie.

  3. Já mám docela ráda bítešskou pekárnu, i když žádný zázrak to taky není..

  4. Je to smutné, ale já taky o žádné dobré nevím. Dokonce si vozím pečivo ze Svitav, z pekárny Sázava, jejich žitný chleba a pivní rohlíky jsou nepřekonatelné.

  5. ↪ 3 Ajavor: Bítešský chleba býval nejlepší. Vozívala jsem si ho do Prahy do zásoby. Postupně se ale trochu změnil, a teď už nemají ani vlastní obchod na Solniční. Neví někdo, co se s pekárnou stalo?

  6. Oni mají takové malé obchůdky/stánky nebo tak něco různě po městě – na zastávkách, v podochodu pod hlavákem, na Masarykově… Je teda pravda, že já tam většinou kupuju jen sladké věci, když jdu kolem, protože u těch mi přijde, že je mají všechny ostatní pekárny takové suché/bez náplně/nijaké…

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.