trh nebo bedýnky poblíž Mladé Boleslavi? RSS

Štítky: , ,

4 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. právě jsme se přistěhovali k Boleslavi a naše jazyky zmlsané čerstvými, sezonními, lokálními dobrotami se nějak nechtějí smířit s nabídkou místní Jednoty.. měli byste tipy, kam pro dobré ovoce, zeleninu, pečivo, mléko, jogurt, vejce, případně maso, ryby..? nemusí být bio, mělo by být ale zblízka. děkuji velmi pěkně!

  2. O bedýnkách nevím, ale moc dobrou zeleninu prodává pan Zálabák – má stánek v Boleslavi na kruhovém objezdu ve městě, u Sportu.

  3. Od října (výlov) do dubna (Velikonoce) čerstvé ryby na Žabakoru, také na podzim jablka v Bosni nebo ve Čtveříně (ale to už je u Turnova), řeznictví Hoškovice – spíš zabijačkové speciality, řeznictví Kněžmost – většinou uzeniny, velice dobré pekařství je ve Svijanech a ve mlýně se dá koupit kvalitní mouka tzv. rodinné balení po 15 kg a nad mlýnem samodřejmě pivovar. V MB na Staroměstském náměstí jsou páteční farmářské trhy, v sobotu u Bondy centra. Na dobré obědové menu se dá zajít do Café Slunce Na Výstavišti a zdravá výživa je na Komenského náměstí Sarva Hita. Pan Zalabák tam bývá v úterý a v pátek možná i o výkendu, ale tím si nejsem jistá. Vím že u Dobrovic nebo v Dobrovicích někdo prodával vlastní meruňky ze sadu. …uf ještě budu přemýšlet, já bydlím spíš na severu okresu a do MB jezdím do práce tak o vídendu nevím jak to tady chodí…

  4. Čerstvé ryby ve stejném termínu taky ve vesnici Střehom, to je u Dolního Bousova (cestou z Ml. Bol. do Sobotky).

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.