Perlička či nehormonové kuře? RSS

Štítky: , , , ,

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Máte někdo tip, kde v Praze sehnat dobrou perličku či aspoň nějaká nenadopovaná kuřata?

  2. ↪ 1 JamieKay: Slušná kuřata by měli mít Němcovi ve svých prodejnách: http://www.scuk.cz/vyhledavani/?…
    A nějakou drůbež má i OCG, taky jsou na Scuku: http://www.jehnecimaso.cz/…kureci-maso/

  3. Michalo, moc děkuju, OCG vypadá super!!!

  4. V Makru mívají ve stálém sortimentu kuřata z Francie, cena kolem 200,–Kč. Je to levnější než české bio kuře, ale doufám, že to snad dopované není. Když jsou Francouzi takoví gurmáni. Chutná daleko lépe než české běžné kuře a po zpracování se nesmrskne na polovinu :-)

  5. Jo, a perličky tam teď (v Makru) kupovala máma, 2 kousky na tácku za cca 130,–Kč. Já je nemusím, připadá mi to samá kost, takže nevím, odkud byly, zda tuzemské či zahraniční, prý byly po upečení vynikající, takže mne příště perlička nemine …

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.