Foodparade — nový food festival v Praze RSS

Štítky: , , , ,

7 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Je tu první pokus o nový food festival v Praze Foodparade:

    http://foodparade.cz/

    Bude 17. a 18. září v Holešovické tržnici, pořadatelé jsou lidé okolo školy vaření Chefparade (http://www.chefparade.cz/). Všechny restaurace na webu ještě nejsou, myslím, že je budou pouštět postupně. Zatím zcela odlišný výběr jako na PFF převážně ze střední cenové kategorie…

    Co myslíte, chytnou se? IMO se v Praze musí uživit festivalů hned několik a s různým tématickým zaměřením i zacílením na návštěvníky.

  2. Ja jim držím palce a těší mě další konkurenční alternativa k Prague Food Festivalu. Navíc to bude zaměřeno jak se zdá na tu střední třídu restaurací, což je taky fajn. Nevím zda je to úmysl, nebo se mnoho restaurací vyčerpalo tím květnovým festivalem. Ale teším se, určitě tam zajdeme to prozkoumat.

  3. Na mě to působí moc podobným dojmem jako PFF. Sám nosím v hlavě jeden originální koncept, akorát asi nejsem ten typ, kterej se do podobný akce pustí…

  4. Mě se jednak nelíbí, že ten nápad vlastně okopírovali (ukradli), a druhak jsem tak zpruzená z letošního PFF, že rozhodně nemám chuť opakovat podobný zážitek ještě jednou.

  5. Byl jste někdo vloni???V Makru dávají příští víkend vstupenky při nákupu nad 1000,–Kč…Je zážitek jiný než z PPF, který znám???

  6. V Tróji by to mohlo být moc hezké, ale chci vzít s sebou návštěvu ze zahraničí a nerada bych byla zklamaná…zatím to na mě působí rozpačitě – dosud neúplný program, menu restaurací – takybude záležet na počasí.

  7. Zdravíme všechny a děkujeme za váš zájem, dotazy i komentáře.
    Pevně věříme, že Foodparade bude úspěšný stejně jako loni a všichni budete spokojeni. Program i menu právě dolaďujeme. V případě nepříznivého počasí pro vás budou připraveny velkokapacitní stany, tudíž nemusíte mít obavy, že byste si festival neužili. Všechny novinky, přítomné restaurace apod. můžete sledovat na http://www.foodparade.cz nebo na http://www.facebook.com/foodparade. Těšíme se v Troji.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.