PERVERZNOST!!! RSS

Štítky: , , , , , , ,

7 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Už tady jednou podobné vlákno bylo, ale nenašla jsem ho.

    Dnes jsem při brouzdání po webu našla snad nejperverznější a nejodporněji znějící „recept“, jaký jsem kdy viděla.

    Protože si v perverznostech libuji, ráda si přečtu jiné a taky by mě zajímalo, jestli by někdo byl ochoten tuto… záležitost… ochutnat.

    Link zde http://www.novinky.cz/…i-laska.html (nechtějte vědět, co mě přimělo k četbě článku… byla to PERVERZE) a „recept“ je zde:

    „[…] V tomto momentu odchází Petr Bendl do kuchyně, kde cosi kuchtí. Po chvíli se po domě line specifický odér droždí. Tamara: Teď jsi fakt nemusel dělat ty drožďový špagety! Petr: Já mám hlad, je to moje specialita… Tamara: Může ji dělat, jen když nejsem doma. Takový zápach se větrá z domu týden! Petr: Zneužil jsem toho, že jste tady, protože mi nemůže tolik nadávat. Jím to od mateřské školy, omáčku jsem si vařil i na vejšce, je strašně jednoduchá. Rozpustíte droždí na pánvičce, vmícháte trochu soli, kečup a zalijete tím špagety, zasypete sýrem. Bomba, za čtvrt hodiny hotová.“

  2. OMG. Ochutnám témeř cokoli, ale na tomhle bych si nepochutnala. Nesnáším kečup. Droždí mám ráda, pomazánku z droždí miluju. Ale spojení kečup, droždí, špagety…NE.

  3. Zajímavé. Drožďové věci miluju, takže to vyzkouším. Místo špaget teda asi použiju nějaké farfalle, kečup Heinz se tu najde (případně můžu uvařit omáčku z rajčat), Eidam třicítku, který byl v tomto receptu dozajista použit, sice nemám, ale trocha čedaru poslouží… no… náhražek tam mám jak Babica, ale třeba to bude k snědku.

  4. Říkal jsem si, jestli toto vlákno rozkliknout, jestli mi to neublíží… a podivme se, ani jsem se nepozvracel :))

  5. Tak jsem to vyzkoušel. Uvařil jsem farfalle, na pánvičku hodil oříšek másla, droždí, nechal rozpustit a smíchat, přidal jsem vlastní rajčatovou omáčku (loupaná rajčata rozvařená s bazalkou a tymiánem, mám toho asi třicet sklenic ve sklepě a když je někam potřeba protlak a zmíněné bylinky nebo kečup, tak tam dávám tohle). Směs jsem posypal takovým ostřejším čedarem (vzhledem k výraznému aromatu droždí to chce něco pikantnějšího, žádný unylý sýr bez chuti) a s lehkým bílým vínem mi to náramně šmakovalo.

    Čímž nepopírám, že je to možná perverznost, ale tak co… no bóže, tak jsem perverzák. 8^)

  6. Připomíná mi to rané kulinární pokusy, též se špagetami coby oslíkem, který unese snad skoro všechno (když je hlad). Čas blahosklonně zastřel detaily mých čuňáren, v divých směsích bývalo i burákové máslo, ančovičky a bůhví, co ještě.

    ↪ 2 L.A.: Dnes už také resolutní NE! :-)

    ↪ 4 Frodo: Že by nedostatečnou obrazotvorností? :-))

  7. ↪ 6 Jednorožec: No, mistře, burákové máslo s ančovičkami na špagetách, to klobouk dolů :)))

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.