Jeseter RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

2 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Ahoj, poradíte mi, co s jeseterem? Dnes dopoledne jsem ho přinesla domů, ale nevěděla jsem co dál. Našla jsem na internetu, že je třeba ho spařit a stáhnout – no, nejsem na sebe moc pyšná, ale cvik dělá mistra. Tak snad příště. Teď je ho půlka v troubě v papilotě. Ale ještě máme půlku. Poradíte? Předem díky, Adéla

  2. My jsme smažili filety na pánvi na másle – jen obalený v mouce, trocha bílého pepře a muškátového oříšku, jak poradila prodejkyně. Nebylo to špatné, ale celkově mě jeseter neohromil. Vaňha ho vlastně neustále pošíruje..ovšem to jsou recepty, které již dneska nejsou moc srozumitelné…

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.