farmářské trhy - recenze na cuketce RSS

Štítky: ,

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Nevíte jestli už vyšel přehled farmářských trhů tady nebo na Scuku?
    Někdy na začátku léta jsem se dočetl že se to chystá spolu s uvedením tzv. „bullshit faktoru“ trhů neboť i z vlastní zkušenosti spousta na nich prodávaných výrobků není domácích, z farmy, či někdy ani českých. Slibované bylo vyjít ke konci léta, ale nemůžu to nikde najít :(
    Díky, Petr

  2. stihli jsme asi tři kousky (Dejvice, Jiřák, Náplavku), ale pak vydala téměř identický přehled MF DNES a docela se s tím vyhráli, tak jsme to odložili. myšlenku nechávám na příští sezónu, kde to půjde dělat víc systematicky.

  3. farmářské trhy miluju, ale bohužel mně teď zklamaly trhy ve Kbelích, kde jsem zakoupil ovčí sýr s velkým nápisem na obalu „Tradiční Beskydské produkty – ruční práce“, a doma se na obalu dočtu „Původ výrobku: Itálie“ … :)))

  4. ↪ 2 pan Cuketka: Neměl bys prosím náhodou to něco z MF DNES? Nebo je to někde dostupné? Nejsem novinový čtenář a tuto jsem vůbec nezaregistrovala.

  5. ↪ 4 kami: a nemyslela jste toto?
    http://hobby.idnes.cz/…priloha.aspx?…

    je to spíš jen takový přehled kde a co. Nějakou obsáhlejší recenzi jednotlivých trhů jsem nenašla.

  6. ↪ 5 Siska: Nevím, jestli tohle je to, o čem se zmiňuje výše pan C.? Taky v tom přehledu nevidím žádná upozornění, kde je to samý zelinářopodfukář.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.